Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H αντίδραση του Εντέν Αζάρ όταν ο Κάρλο Αντσελότι του είπε πως θα παίξει με την Βαγιαδολίδ

Η περίοδος που ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως «άτυχη», λόγω των πολλών τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει ο Βέλγος στην τετραετή μέχρι στιγμής θητεία του στην «Βασίλισσα», οι οποίοι του έχουν στερήσει τη θέση του ως βασικός στην ομάδα, αλλά δεν έχουν επιτρέψει στον ίδιο να έχει τη κατάλληλη φυσική κατάσταση για έναν ποδοσφαιριστή.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Βέλγος πλάγιος επιθετικός βρισκόταν στην «κορυφή» του κόσμου καθώς είχε κατακτήσει το UEFA Europa League με την Τσέλσι, έχοντας μάλιστα σκοράρει 2 φορές στο τελικό εναντίον της Άρσεναλ.

Συνολικά εκείνη την χρονιά (2018-19) είχε 16 γκολ και 15 ασίστ σε 37 συμμετοχές για τους «Μπλε» κάτι που έκανε την Ρεάλ Μαδρίτης να δώσει 100.000.000 ευρώ στη λονδρέζικη ομάδα για την απόκτησή του.

Ο Αζάρ έχει αγωνιστεί μόλις 74 φορές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας πετύχει μόλις 7 γκολ.

Πριν τη νίκη ενάντια στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ με 6-0, ο Εντέν Αζάρ είχε να αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα από τον Σεπτέμβριο. Αυτό άλλαξε όταν ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε να τον βάλει στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Καρίμ Μπενζεμά που είχε πετύχει χατ-τρικ.

Ο Αζάρ έδειχνε πολύ χαρούμενος για την επιλογή αυτή του προπονητή του, καθώς είχε ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη του όταν ο Αντσελότι του είπε να ετοιμαστεί για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βέλγος μάλιστα ήταν και αυτός που έκανε την ασίστ για το έκτο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης, στον Λούκας Βάθκεθ, που έμελλε να είναι και το τελευταίο γκολ του αγώνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί παρελθόν, ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, επιστρέφει στο Κορωπί για να σώσει… ότι σώζεται από...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο εκπρόσωπος των IDF, ταξίαρχος Ντανιέλ Χαγκάρι, δήλωσε την Παρασκευή ότι οι σοροί των ομήρων Σάνι Λουκ, Αμίτ Μπουσκίλα και Ιτζάκ Γκελερέντερ, οι οποίοι...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

To Sustainable Island Mobility Plan (SIMP) αποτελεί την πρώτη ερευνητική πρωτοβουλία της ομάδας του CIVINET Greece-Cyprus πριν ακόμα ιδρυθεί το ίδιο το δίκτυο με την μορφή...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η αμερικανική κυβέρνηση, υπό την έντονη πίεση των νομοθετών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ανακοίνωσε την Τετάρτη (15/05) την αναστολή της χρηματοδότησης της EcoHealth Alliance,...