Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Backstreet Boys: Ο Νικ Κάρτερ κατηγορείται για σεξουαλική…

Σοκ προκαλεί η υπόθεση του τραγουδιστή των Backstreet Boys, Νικ Κάρτερ, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 15χρονο κορίτσι.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις – όχι μία, αλλά πολλές – φέρεται να πραγματοποιήθηκαν το 2003, όταν ο τραγουδιστής ήταν 22-23 ετών, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε τη Δευτέρα (28/8) στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Κομητείας Κλαρκ της Νεβάδα, στις ΗΠΑ.

Το θύμα, μία κοπέλα από την Πενσιλβάνια που το 2003 ήταν ανήλικη, υποστηρίζει ότι ο Κάρτερ της είχε επιτεθεί σεξουαλικά πολλές φορές και της ειχε μάλιστα ζητήσει να μην μιλήσει σε κανέναν για αυτό.

Σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε, μία από τις επιθέσεις φέρεται να έλαβε χώρα στην καμπίνα ενός πολυτελούς γιοτ, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρεται μία ακόμη επίθεση σε σκάφος, αλλά και μία που έλαβε χώρα σε λεωφορείο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η «A.R.», όπως έχει γίνει ευρέως γνωστή η καταγγέλλουσα, ο Κάρτερ της είχε δώσει ναρκωτικά και αλκοόλ, παρότι ήταν ανήλικη, με σκοπό να την παρασύρει στο σκάφος του. Η νεαρή ισχυρίζεται πως ο Κάρτερ της μετέδωσε, επίσης, τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Ως έφηβη, η κοπέλα λέει ότι είχε μιλήσει τόσο στην μητέρα της, όσο και στις Αρχές για αυτό που υποστηρίζει ότι της συνέβη, χωρίς όμως η υπόθεση να προχωρήσει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει τώρα ο καλλιτέχνης αφορούν την σεξουαλική επίθεση, την πρόκληση ψυχικής οδύνης από πρόθεση, καθώς και την πρόκληση ψυχικής οδύνης από αμέλεια. Μέσω των δικηγόρων του, ο Κάρτερ έχει αρνηθεί σε πρώτη φάση την ενοχή του, ενώ οι συνήγοροι κατηγορούν τη γυναίκα ότι εκμεταλλεύεται το κίνημα MeToo.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι, «Ο Νικ είναι ευχαριστημένος με την πρόσφατη κατάθεση της A.R., καθώς θα διασφαλίσει ότι όλοι οι επί του παρόντος γνωστοί συν-συνωμότες της θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη μαζί». Τέλος, οι εκπρόσωποι του Κάρτερ τόνισαν πως οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας είχαν ερευνηθεί ξανά στο παρελθόν από τις Αρχές και κριθεί αβάσιμοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Αν και η θεραπεία με κύτταρα CAR-T έχει ερευνηθεί εδώ και δεκαετίες, τα φάρμακα χορηγούνται στην Ισπανία για μόλις τέσσερα χρόνια, ανοίγοντας ορίζοντες για...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Φαρμακονήσι μετέβη ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου συναντήθηκε με στελέχη και οπλίτες στο φυλάκιο. Στην επίσκεψή του, ο Νίκος Δένδιας συνοδεύθηκε από...

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα ειρήνης και αγάπης έστειλε με το Πασχάλιο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κάνοντας ειδική αναφορά στην ενδοοικογενειακή βία και τους πολέμους. Ο Αρχιεπίσκοπος...

ΕΛΛΑΔΑ

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα (05/05) με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων να κάνουν λόγο για βροχές. Ειδικότερα, βροχερό...