Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ώρες αγωνίας περνά ο Τριαντάφυλλος – Ξέσπασε φωτιά στο χωριό

Στιγμές αγωνίας ζει ο Τριαντάφυλλος από την στιγμή που έμαθε πως ξέσπασε φωτιά στο χωριό του στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε ανάμεσα στα χωριά Απόλλωνας και Λάερμα με τους κατοίκους να γεμίζουν αγωνία για το τι θα συμβεί.

Ώρες αγωνίας περνά ο Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε φωτιά στο χωριό του στη Ρόδο

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είναι ένας από τους παρουσιαστές της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι # Yes, αναφέρθηκε στο γεγονός, λέγοντας: “Ξέσπασε φωτιά στο χωριό μου. Μιλούσα όλη νύχτα με την οικογένειά μου που είναι στον Απόλλωνα. Με τη μάνα μου, η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, τα ξαδέρφια μου, όλοι μου οι φίλοι είναι εκεί… Έχω μεγάλη αγωνία.”

 

Στη συνέχεια, έβγαλε τον γαμπρό του στον τηλεοπτικό “αέρα” για να μιλήσει για την κατάσταση. “Και χθες δύσκολα και σήμερα δύσκολα, Τριαντάφυλλέ μου. Eίναι κάπως καλύτερα όμως τα πράγματα. Δεν είναι ακόμη υπό έλεγχο η φωτιά…” επεσήμανε αυτός.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το rodiaki.gr, η κατάσταση με τη φωτιά που ξεκίνησε στον Απόλλωνα βρίσκεται ακόμη εκτός ελέγχου.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, όπως γνωστοποιήθηκε και από την Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε εντολή εκκένωσης Ελεούσας, Σαλάκου, Διμυλιάς, ορεινού όγκου Προφήτη Ηλία (Ξεν/χειο Ελαφος).

Με ανακοίνωσή του, επίσης, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης γνωστοποίησε πως επιτάσσονται όλα τα μηχανήματα έργων και οι υδροφόρες.

Με δική της δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η κοινότητα Απολλώνων εφιστά την προσοχή των κατοίκων, ζητώντας τους να ετοιμαστούν για εκκένωση, καθώς, όπως λένε, η ανεξέλεγκτη φωτιά πλέον θέτει το χωριό και τους κατοίκους του σε κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί παρελθόν, ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, επιστρέφει στο Κορωπί για να σώσει… ότι σώζεται από...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο εκπρόσωπος των IDF, ταξίαρχος Ντανιέλ Χαγκάρι, δήλωσε την Παρασκευή ότι οι σοροί των ομήρων Σάνι Λουκ, Αμίτ Μπουσκίλα και Ιτζάκ Γκελερέντερ, οι οποίοι...

ΕΛΛΑΔΑ

Στο πρώτο δρομολόγιο των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που δρομολογούνται από την ΟΣΥ ΑΕ στην Αθήνα επιβιβάστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος...

LIFESTYLE

«Θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που να με στηρίζουν γιατί κάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω», λέει η Λένα Δροσάκη. Καλεσμένη στο πλατό...