Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Με πολλές βροχές και τοπικές καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Πολλές και τοπικά ισχυρές θα είναι οι βροχές το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου, με τη θερμοκρασία να σταθεροποιείται σε πιο κανονικά για την εποχή επίπεδα. Όσο για τους ανέμους, δεν θα δημιουργούν προβλήματα στα πελάγη, θα ενισχύονται όμως σημαντικά την ώρα της καταιγίδας.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα, καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στη δυτική Ελλάδα και παροδικές χιονοπτώσεις στα  ορεινά.  Οι άνεμοι νότιοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα  βόρεια τους 12 βαθμούς, έως 16 με 18 στην υπόλοιπη χώρα.

Στην Αττική περιμένουμε πρόσκαιρες βροχές, πιθανώς και καταιγίδα. Οι άνεμοι νότιοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με βροχές, πιθανώς και καταιγίδες. Οι άνεμοι ανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς.

Η Κυριακή θα περάσει με άστατο καιρό, παροδικές βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα, τοπικές καταιγίδες και  χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 6 με 7 μποφόρ στα νότια πελάγη. Η θερμοκρασία έως 14 με 15 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές.

Την Δευτέρα οι βροχές θα είναι σαφώς λιγότερες, θα εντοπίζονται κυρίως στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο.  Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο παντού. Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη με τοπικές βροχές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε για τον διαλογισμό και αποκάλυψε πόσο «βαριά» της έπεσε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το προβάδισμα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών κατέκτησε η Hyundai Motorsport διευρύνοντας παράλληλα το προβάδισμα της και στο πρωτάθλημα οδηγών μετά την ολοκλήρωση του Ράλι Πορτογαλίας...

LIFESTYLE

“Στα χρόνια Γυμνασίου – Λυκείου δεν είχα καμία κλίση και καμία έφεση προς τίποτα, δεν με ενδιέφερε τίποτα” θυμάται ο Αντώνης Κρόμπας. Στο «Γκαράζ»...

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....