Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε στα ημιτελικά του Λος Κάμπος ο Τσιτσιπάς

O κορυφαίος Έλληνας τενίστας ξεπέρασε στα 2 σετ το εμπόδιο του Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς και έκλεισε ραντεβού με τον Κάσπερ Ρουντ στα ημιτελικά του Los Cabos Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς, ήταν σοβαρός όποτε χρειάστηκε και πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (7-6 (1), 6-3), για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα ημιτελικά του Los Cabos Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Νο.2 στο ταμπλό και υπερασπιστής του τίτλου στο τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό, δεν είχε ιδανικό ξεκίνημα στο ματς και ο Κοβάσεβιτς το εκμεταλλεύτηκε αυτό, για να κάνει break πολύ νωρίς και να προηγηθεί με 3-0.

Ο Τσιτσιπάς απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 3-3, ενώ είχε και 2 ευκαιρίες για να κάνει 2ο συνεχόμενο break και να περάσει μπροστά με 4-3. Ο Κοβάσεβιτς όμως απέτρεψε το break και υπερασπίστηκε ως το τέλος το σερβίς του.

Ο Στέφανος πάντως κατάφερε να το κερδίσει το πρώτο σετ στο tie-break, όπου ήταν πολύ καλός, έχασε μόνο έναν πόντο -και αυτόν με διπλό λάθος- και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αμερικανό.

Ο Τσιτσιπάς είχε τον έλεγχο και προηγήθηκε με 4-2 στο δεύτερο σετ. Ο Κοβάσεβιτς δεν το έβαλε κάτω και απείλησε για το break back, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το 5-2 και κράτησε εύκολα με love το σερβίς του στο 9ο game, για να φτάσει στο 6-3 και στη νίκη, έπειτα από 1 ώρα και 39 λεπτά παιχνιδιού.

Ο Τσιτσιπάς έκανε το “6 στα 6” στο Λος Κάμπος, όπου παραμένει αήττητος, ενώ έκλεισε ραντεβού με τον Κάσπερ Ρουντ τα ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα (04:00), σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τα ημιτελικά.//Λ.

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί παρελθόν, ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, επιστρέφει στο Κορωπί για να σώσει… ότι σώζεται από...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η χορτοφαγική διατροφή, vegetarian και vegan προσφέρει πολλά οφέλη για τη συνολική υγεία, καθώς μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και καρδιακών παθήσεων, σύμφωνα...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

To Sustainable Island Mobility Plan (SIMP) αποτελεί την πρώτη ερευνητική πρωτοβουλία της ομάδας του CIVINET Greece-Cyprus πριν ακόμα ιδρυθεί το ίδιο το δίκτυο με την μορφή...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η αμερικανική κυβέρνηση, υπό την έντονη πίεση των νομοθετών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ανακοίνωσε την Τετάρτη (15/05) την αναστολή της χρηματοδότησης της EcoHealth Alliance,...