Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπύρα με νερό από τις φυσικές πηγές της Ικαρίας – Τι λέει ο Έλληνας ζυθοποιός που την παράγει

Για τις προσπάθειες να κάνει γνωστή την craft μπύρα που παράγει στο νησί του, την Ικαρία, χρησιμοποιώντας νερό από τις φυσικές πηγές του τόπου του μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρος» της EΡΤ ο Βαγγέλης Αγγελουδάκης. Ο νεαρός ζυθοποιός που από 5-6 και 7 Απριλίου θα παρουσιάσει τις γευστικές προτάσεις του στο κοινό της Αθήνας συμμετέχοντας στο 1st Greek Beer Festival, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

«Κυνηγάμε τα φεστιβάλ όπως αυτά που κάνουν οι δημιουργοί του Peloponnese Beer Festival Only Craft και το 1st Greek Beer Festival Οnly Craft που στηρίζουν μόνο τους μικροζυθοποιούς» δήλωσε ο δημιουργός της «Ικαριώτισσας». Μιλώντας για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μπύρας που είναι φρέσκια δήλωσε ότι έχει εξαιρετική πρώτη ύλη, είναι απαστερίωτη και έχει διάρκεια ζωής μόνο 8 μήνες.

Πηγή: Περίμετρος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί παρελθόν, ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, επιστρέφει στο Κορωπί για να σώσει… ότι σώζεται από...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η χορτοφαγική διατροφή, vegetarian και vegan προσφέρει πολλά οφέλη για τη συνολική υγεία, καθώς μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και καρδιακών παθήσεων, σύμφωνα...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

To Sustainable Island Mobility Plan (SIMP) αποτελεί την πρώτη ερευνητική πρωτοβουλία της ομάδας του CIVINET Greece-Cyprus πριν ακόμα ιδρυθεί το ίδιο το δίκτυο με την μορφή...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η αμερικανική κυβέρνηση, υπό την έντονη πίεση των νομοθετών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ανακοίνωσε την Τετάρτη (15/05) την αναστολή της χρηματοδότησης της EcoHealth Alliance,...