Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΥΓΕΙΑ

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Νέα επιδείνωση του καιρού σήμερα Κυριακή – Ισχυρές καταιγίδες και τη Δευτέρα

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε στις 09-11, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της ΕΜΥ.

Α. Σήμερα Κυριακή (12-11-23) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. Πρόσκαιρα στα νοτιότερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου) και μέχρι τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα.

Β. Επισημαίνεται πως από το βράδυ της Κυριακής (12-11-23) νέο καιρικό σύστημα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει αρχικά τη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία τη Δευτέρα (13-11-23) την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν:

α. Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (12-11-23) μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος.

β. Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι το μεσημέρι το νότιο Ιόνιο, η δυτική Στερεά, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος, τα Κύθηρα και πιθανώς η δυτική Κρήτη.

γ. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι το μεσημέρι η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία και μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα οι Κυκλάδες.

δ. Από το μεσημέρι της Δευτέρας (13-11-23) μέχρι αργά τη νύχτα τα Δωδεκάνησα.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...