Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΥΓΕΙΑ

Κάιλι Τζένερ: Κατηγορείται πως «έκλεψε» σειρά ρούχων

Μια νέα σειρά ρούχων προκάλεσε σούσουρο στον χώρο της μόδας και στην οικογένεια των Kardashians, με την Κάιλι Τζένερ να βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα».

Κάιλι Τζένερ: Φέρεται να καπηλεύθηκε τα σχέδια μιας νεαρής σχεδιάστριας

Η ανατροπή ξεκίνησε όταν η νεαρή σχεδιάστρια Betsy Johnson, που συνεργάζεται με την Products Ltd, κατηγόρησε τη Κάιλι Τζένερ ότι έκλεψε τις ιδέες της για τη νέα της συλλογή ρούχων και εκμεταλλεύεται αυτές τις ιδέες για το προσωπικό της κέρδος.

Σε μια ανάρτηση στα social media, η Betsy Johnson εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με έντονο τρόπο, υποστηρίζοντας ότι η 26χρονη star αποκομίζει κέρδη από τη δουλειά της, ενώ εκείνη ίδια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε, «Στείλαμε μια ιδέα μας μέσω email στην  Κάιλι και στην ομάδα της @products.ltd ΠΡΙΝ από 6 ΜΗΝΕΣ. Ήταν μια ενδιαφέρουσα ιδέα,  Κάιλι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Ευχαριστούμε που υιοθετήσατε την ιδέα. Στο διάολο με την υποστήριξή σας».

Στη συνέχεια, ανέβασε μια εικόνα που περιλάμβανε λεπτομέρειες του αρχείου που είχαν στείλει στην Κάιλι Τζένερ σχετικά με την αποπληρωμή του φοιτητικού της δανείου. Έδειξε ότι χρωστά περίπου 48.294,43 λίρες.

 

Η Betsy, που εργάζεται ως στυλίστρια, σύμβουλος και διευθύντρια δημιουργικής διαχείρισης και συνδέεται με μάρκες όπως η Luis De Javier και η Balenciaga, συνέχισε με την αντιδραστική της κατάθεση. «Δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που μπορεί να το πράξει. Κοιτάζω το φοιτητικό μου χρέος. Δούλεψα σκληρά γι’ αυτό. Όπως και πολλά άλλα παιδιά της εργατικής τάξης που καταπιάνονται με δύσκολες συνθήκες για να αποκτήσουν γνώση, χωρίς το προνόμιο να μπορούν να υλοποιήσουν αμέσως τις ιδέες τους».

Σε αυτό το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, η 26χρονη δισεκατομμυριούχος, γνωστή ως KHY, επιδιώκει μια συνεργασία με ένα άλλο ανεξάρτητο brand, το Namillia. Αυτή η εξέλιξη δεν πέρασε απαρατήρητη από την Betsy, που χαρακτήρισε αυτή τη συνεργασία ως «συνεργασία ανέκαθεν απαράδεκτων πρακτικών».

View this post on Instagram

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

Στη συνέχεια, ανάρτησε ένα άρθρο σχετικά με την εκκίνηση της νέας σειράς ρούχων της Κάιλι Τζένερ προσθέτοντας emojis με το μεσαίο δάχτυλο πάνω στην ανάρτηση. Τέλος, κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο ενός μηνύματος από άλλο χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έλεγε, «Η Κάιλι παραμένει σιωπηλή σχετικά με τις κατηγορίες, αλλά μίλησε στη Wall Street Journal για το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα».

Κάιλι Τζένερ: Πότε ξεκινά η νέα κολεξιόν

Στη συνέντευξή της στη Wall Street Journal, η Κάιλι Τζένερ είχε δηλώσει, «Δημιουργικά, έχω ένα πολύ ισχυρό όραμα για το πώς θέλω να εκφράζω τον εαυτό μου, τι να φοράω και πώς να αποδίδω το στυλ μου. Πραγματικά, δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να καθορίσει αυτά για μένα».

Η νέα συλλογή θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 1η Νοεμβρίου, ενώ οι θαυμαστές της μπορούν να εγγραφούν ήδη από τώρα για να έχουν πρόσβαση σε επιλεγμ ένα αντικείμενα μέσω της ιστοσελίδας της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ξένοι και εγχώριοι επενδυτικοί οίκοι αυξάνουν τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου αλλά και την απόφαση...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H μεγάλη ήττα της παράταξης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, από το κόμμα της Μαρίν Λεπέν στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής και ο κίνδυνος...