Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το νέο πάρκο «Χάρι Πότερ» στο Τόκιο ελπίζει να μαγέψει τους Ασιάτες θαυμαστές του (video)

Οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ θα μπορούν σύντομα να πάρουν τα ραβδιά τους, να φορέσουν τις ρόμπες τους και να βυθιστούν στον “μαγικό κόσμο” σε ένα στούντιο περιήγησης που θα ανοίξει στο Τόκιο την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Το Warner Bros. Studio Tour Tokyo, που βρίσκεται στα δυτικά της πρωτεύουσας, έχει ως στόχο να παρασύρει τους θαυμαστές από όλη την Ασία στο αγαπημένο σύμπαν του Χάρι Πότερ με μια σειρά από αναδημιουργημένα εικονικά κινηματογραφικά σκηνικά, όπως η Μεγάλη Αίθουσα, το Εξπρές του Χόγκουαρτς και το Diagon Alley.

Η περιπατητική ξενάγηση θα είναι η δεύτερη εγκατάσταση μετά το Warner Bros. Studio Tour London, το οποίο άνοιξε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2012 και έχει προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες.

Εκτός από τα υπάρχοντα κινηματογραφικά σκηνικά που είδαμε στο Λονδίνο, οι επισκέπτες της ξενάγησης στο Τόκιο θα έχουν πρόσβαση σε μερικά ακόμη – όπως το να γίνουν μέρος κινούμενων πορτρέτων στους τοίχους του Χόγκουαρτς, δήλωσε ο Torben Jensen, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ξενάγησης.

Τα εισιτήρια για τους ενήλικες κοστίζουν 6.300 γιεν (42 ευρώ) και είχαν ήδη εξαντληθεί μέσα στον Αύγουστο πριν από την ημέρα των εγκαινίων του πάρκου.

Το κινηματογραφικό franchise, που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων της J.K. Rowling, συμπληρώνει φέτος 22 χρόνια από την ίδρυσή του. Η πρώτη ταινία Χάρι Πότερ “Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική πέτρα” κυκλοφόρησε το 2001.

Πηγή: Reuters

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...