Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη δικαιοσύνη κατά της Έλενας Ακρίτα – Η ΝΔ ζητά άρση ασυλίας

Στις απαραίτητες νομικές ενέργειες θα προβεί η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη μετά τις δηλώσεις της Έλενα Ακρίτας που έχουν δημιουργήσει σάλο αντιδράσεων.

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, αρχικά απάντησε με ανάρτησή της σε σχόλιο του Θάνου Δημάδη για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Ο δημοσιογράφος είχε συγκρίνει την κυρία Γκραμπόφσκι με τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μπακμπέθ και είχε γράψει τα εξής:

«Το “λάθος” της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Ελλάδα είναι ότι δεν γεννήθηκε Τάιλερ. Εδώ που τα λέμε είναι μεγάλο το ρίσκο που πήρε να είναι γυναίκα, επιχειρηματίας, ανεξάρτητη οικονομικά» με την Έλενα Ακρίτα να απαντά: «Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της.

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους: 1ος όμιλος Θερμαϊκός Θέρμης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 4-0 ΑΟ Χανιώτης – Ορέστης...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τζο Ράγκλαντ ήταν εντυπωσιακός με 24 πόντους, ενώ είχε βοήθειες από τους Κένι Ουίλιαμς (18π.) και Νέιτ Ρένφρο (12π.). όμως δεν έφταναν για...