Μακρά και εγκάρδια τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι, είχε σήμερα (07.03.2023) ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας δόθηκε έμφαση στις «τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και την εφαρμογή της Συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου για την οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών», σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
Ακόμη, ο Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τον ομόλογό του για τα συλλυπητήριά του για το δυστύχημα των Τεμπών.
Είχα μακρά & εγκάρδια τηλεφωνική συνομιλία με τον ΥΠΕΞ Αιγύπτου S.Shoukry. Έμφαση σε τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις & εφαρμογή της Συμφωνίας<imgsrc=”” alt=”
” class=”wp-smiley” style=”height: 1em; max-height: 1em;”><imgsrc=”” alt=” ” class=”wp-smiley” style=”height: 1em; max-height: 1em;”> για την Οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών. Ευχαρίστησα τον ομόλογό μου για τα συλλυπητήριά του για το δυστύχημα των Τεμπών. pic.twitter.com/VEeJHnJs1Y — Nikos Dendias (@NikosDendias) March 7, 2023
