Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο Έλον Μασκ… πλήρωσε τα 8 δολάρια για τον λογαριασμό Twitter του Λε Μπρον Τζέιμς! – “Δεν θέλω το μπλε τσιμπούρι”

Πολλά σχόλια έχουν προκληθεί για την απόφαση του ηγέτη της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Twitter Έλον Μασκ να πληρώνουν 8 δολάρια όσοι θέλουν να διατηρήσουν την αυθεντικότητα του λογαριασμού τους που αναπαριστάται από χαρακτηριστικό μπλε σημάδι δεξιά από το το όνομα κάθε χρήστη Twitter.

Ένας από αυτούς που αντέδρασαν δημόσια ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που δεν πλήρωσε για έναν επαληθευμένο λογαριασμό στο Twitter.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Τζέιμς είχε ακόμα ένα μπλε τικ αφού το Twitter τα αφαίρεσε από χρήστες που δεν είχαν πληρώσει 8 δολάρια για να τα κρατήσουν.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν έντονα στο ότι ο Τζέιμς είχε την πιστοποίηση του λογαριασμού του μετά τα σχόλια του Μαρτίου, στα οποία ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών του ΝΒΑ ανέφερε ότι δεν θα πλήρωνε για να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την πλατφόρμα ειδήσεων.

Αλλά φαίνεται ότι ο Elon Musk έχει πάρει την απόφαση για τον James: Θα πλήρωνε γι αυτόν!

Σύμφωνα με μια αναφορά από το The Verge, ένας υπάλληλος του Twitter έστειλε email στον James “για την επέκταση της συμπληρωματικής συνδρομής… εκ μέρους του Elon Musk”.

Ο Μασκ έγραψε στο Twitter το απόγευμα της Πέμπτης ως απάντηση στον Λε Μπρον: «Θα πληρώσω για λίγη προσωπικότητα».

Στις 31 Μαρτίου, ο σταρ των Λέικερς επέμεινε ότι δεν θα πλήρωνε για το καθεστώς επαλήθευσης.

Έγραψε στον λογαριασμό του: «Μαντέψτε, το μπλε τσιμπούρι μου θα εξαφανιστεί σύντομα γιατί αν ξέρετε ότι δεν πληρώνω τα πέντε».
Ο James σκέφτηκε εσφαλμένα ότι θα του κόστιζε πέντε δολάρια, αλλά στην πραγματικότητα είναι οκτώ – και η λειτουργία, η οποία ονομάζεται «Twitter Blue» είναι ήδη διαθέσιμη για χρήστες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτό.

Ο Τζέιμς αυτή τη στιγμή παλεύει για τους Λέικερς στη σειρά πλέι οφ του ΝΒΑ εναντίον των Μέμφις Γκρίζλις. Η σειρά είναι επί του παρόντος ισόπαλη στο 1-1, με τους Γκρίζλις να κερδίζουν τον αγώνα της Τετάρτης το βράδυ.

Ο Ντίλον Μπρουκς χλεύασε τον Τζέιμς, 38 ετών, μετά το παιχνίδι, αποκαλώντας τον «γέρο» και λέγοντας ότι δεν τον σέβεται. Ο 38χρονος έχασε 28 πόντους, μαζί με 12 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ στην ήττα με 103-93.

Ο Τζέιμς και οι Λέικερς έχουν την ευκαιρία να ανασυνταχθούν με τους Αγώνες 3 και 4 και οι δύο στο Λος Άντζελες.

Πηγή: Dailynail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...