Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γιος κράτησε το πτώμα της νεκρής μητέρας του ως μούμια στον καναπέ του στην Πολωνία για δεκατρία χρόνια

Ένας θλιμμένος γιος που μουμιοποίησε το πτώμα της μητέρας του και το τοποθέτησε σε έναν καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, αφού πρώτα ξέθαψε τον τάφο της και την πήρε στο σπίτι της, αντιμετωπίζει τη φυλακή.

Το αποτρόπαιο εύρημα έγινε αφού ο εν διαστάσει κουνιάδος του 76χρονου άνδρα αποφάσισε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του στη μικρή πόλη Radlin της νοτιοδυτικής Πολωνίας.

Παρατηρώντας τον να περιφέρεται έξω σαν «τρελός» ο κουνιάδος αποφάσισε να καλέσει ασθενοφόρο.

Όταν μπήκαν στο ακίνητο βρήκαν το μουμιοποιημένο πτώμα ξαπλωμένο σε έναν καναπέ πάνω σε έναν σωρό εφημερίδων που χρονολογούνταν από το 2009.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Małgorzata Koniarska δήλωσε: «Λάβαμε μια καταγγελία σε σχέση με την αποκάλυψη του πτώματος από μέλος της οικογένειας του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος».

«Οι αστυνομικοί πήγαν στην οδό Rogozina στο Radlin. Στο τμήμα του σπιτιού που ανήκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ανακαλύφθηκε ένα μουμιοποιημένο πτώμα».

Η Joanna Smorczewska από την Εισαγγελία της περιφέρειας δήλωσε: «Σύμφωνα με το περιεχόμενο του DNA, το μουμιοποιημένο πτώμα είναι μιας γυναίκας, της Jadwiga L., η οποία πέθανε τον Ιανουάριο του 2010, άρα της μητέρας του Marian L..

«Διαπιστώθηκε ότι ο τάφος της Jadwiga L., όπου θάφτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2010, παραμένει άδειος».

‘Είναι πιθανό ότι ο άνδρας ξέθαψε το σώμα της μητέρας αμέσως μετά την ταφή του και στη συνέχεια το μουμιοποίησε και το σώμα παρέμεινε στο σπίτι αυτό από το 2010.

Πιστεύεται ότι ο Marian L. που ζει μόλις 300 μέτρα από το νεκροταφείο μπορεί να πήρε το πτώμα στο σπίτι του με το ποδήλατό του.

Ο επικεφαλής της εισαγγελίας της περιοχής Marcin Felsztyński πρόσθεσε: «Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας πρέπει να χρησιμοποίησε κάποια χημικά για να μουμιοποιήσει το πτώμα».

«Η μυρωδιά ναφθαλίνης ήταν έντονη».

Το πτώμα ήταν προφανώς σε «άριστη κατάσταση», ανεξάρτητα από αυτό.

Παρόλο που η αρχική ανακάλυψη έγινε τον Φεβρουάριο, η είδηση αναφέρθηκε μόλις τώρα, αφού ο ύποπτος κατηγορήθηκε για βεβήλωση πτώματος.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Marian L. ήταν «μοναχικός» και οι γείτονές του δεν γνώριζαν καν το όνομά του.

Ένας από αυτούς δήλωσε: «Έφευγε πάντα από το σπίτι τη νύχτα, έπαιρνε το ποδήλατό του και πήγαινε στο άγνωστο».

Η μητέρα του θα ταφεί εκ νέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...