Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πωλίνα Γκιωνάκη: Ήμουν 6 χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση

Στην εκπομοπή Πρωινό μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη για την κακοποίηση που βίωσε από τον πρώην σύντροφό της.

Στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένη η Πωλίνα Γκιωνάκη. Μεταξύ άλλων, η Πωλίνα Γκιωνάκη αναφέρθηκε στην κακοποίησε που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για έξι χρόνια.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, είπε μεταξύ άλλων: «Το 2016 έφυγα από αυτή τη σχέση. Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Δεν ξεκίνησε αμέσως από τη σωματική βία, αλλά από τη λεκτική και τη ψυχολογική.

Άρχισε να μου πετάει υπονοούμενα, όπως ότι μεγάλωσα π.χ. Μετά μπορεί να είναι η κλωτσιά και το χαστούκι. Στο πρώτο χαστούκι έφυγα, αλλά ξαναγύρισα γιατί με διεκδικούσε τόσο πολύ», ανέφερε η Πωλίνα Γκιωνάκη στην εκπομπή.

«Ο ίδιος άνθρωπος προσπάθησε να με στραγγαλίσει και δεν ξέρω αν το έχω πει ποτέ, τον λόγο που θύμωσε τότε αυτός ο άνθρωπος. Εμείς είχαμε μία διαφωνία, ήθελε να ανεβάσω στο θέατρο ένα έργο που είχε ανεβάσει.

Εγώ τότε δε πίστευα ότι αυτό το έργο θα πάει καλά και αρνήθηκα. Τότε, ήρθε κι με έπιασε από τον ώμο με δύναμη για να με ταρακουνήσει.

Χτύπησε το κεφάλι μου σε ξύλο και αυτό άνοιξε. Έχω φωτογραφικό υλικό, έχω πάει σε ιατροδικαστή. Υπάρχει φωτογραφία, όπου δείχνει μελανιασμένο όλο μου τον λαιμό» συνέχισε η Πωλίνα Γκιωνάκη, που υποστήριξε ότι θα μπορούσε να την έχει πνίξει.

«Για μένα αυτό το ξέσπασμα ήταν ένα ξάφνιασμα. Άρχισα να γλιστράω στην καρέκλα, έπεσα κάτω, σηκώθηκα, φώναξα. Άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Είπα “επιστρέφω”, δεν είπα “χωρίζω”.

Δεν γύρισα ποτέ. Πήγα στο νοσοκομείο, πήγα στον ιατροδικαστή. Το είπα σ το παιδί μου, όταν πια ήμουν καλά. Δεν είχα μώλωπες πια. Έχω συναντήσει τυχαία στον δρόμο αυτόν τον άνθρωπο και με ενοχλεί ακόμα με τηλέφωνα… Δεν έκανα μήνυση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ο Πανελλαδικός Τελικός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας – Social Innovation Relay. Ο Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας  – Social...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...