Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες στον Λιάγκα

Το εξοχικό του σπίτι, το αρχοντικό των Σπετσών, άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Το σπίτι αυτό το πήραν οι γονείς μου όταν ήμουν 7 μηνών», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης υποδεχόμενος τον παρουσιαστή στο σπίτι του. Σημειώνεται ότι το σπίτι αυτό είναι το σπίτι όπου είχε γίνει η τριήμερη σύσκεψη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πριν το θυελλώδες συνέδριο. Στην ερώτηση για την πρώτη του ανάμνηση από το σπίτι είπε για το «ποδήλατο με τα ροδάκια, είχα βοηθητικά ροδάκια και η σχέση που είχα με τον κύριο που φρόντιζε τον κήπο».

Αφού σχολίασαν το καθιστικό του σπιτιού, βγήκαν στην βεράντα του σπιτιού με θέα τη θάλασσα και ξεκίνησε η μίνι κουβέντα τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για στερεότυπο και προκατάληψη «ότι εγώ έχω προβάλει το lifestyle. Δεν κρύβομαι αλλά δεν είμαι εγώ που είπα ελάτε κ. Ευαγγελάτε να πάρετε φωτό από το σπίτι μου», ανέφερε.

Οταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για την αξία του σπιτιού, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «οι Σπέτσες είναι ένα νησί με μεγάλη πυκνότητα και λίγο χώρο άρα έχει μεγάλη αξία το σπίτι».

«Γιατί ανοίγεις το σπίτι;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Να διεκδικήσουμε διαφάνεια και από τους άλλους πολιτικούς», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Λες για τον Μητσοτάκη τα περί τζακιού. Τι σημασία έχει αν είναι ικανός; Γιατί το τζάκι να είναι κακό;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Το τζάκι είναι κακό όταν συνδυάζεται με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης που είναι χαρακτηριστικό του κ. Μητσοτάκη», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τα παπούτσια της ΝΔ τα ζήλεψες;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Δεν έχω ανάγκη παπούτσια. Είμαι χαλαρός. Και πολύ δουλεύω και καλά περνάω», ήταν η απάντηση Κασσελάκη.

Κάπου εκεί η μίνι συνέντευξη τελείωσε στο μπαλκόνι τελείωσε και όπως προανήγγειλε ο Γιώργος Λιάγκας το δεύτερο μέρος της που έγινε στο φουσκωτό του παρουσιαστή θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή.

Στη συζήτηση που είχε ακολούθως ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του στο στούντιο για τη συνέντευξη Κασσελάκη, μίλησε για τα παρασκήνια της συνέντευξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Με επένδυση 362 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για την υλοποίηση παρεμβάσεων μόνωσης και αερισμού και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, ένα κτίριο μπορεί να μετατραπεί...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η εμπλοκή της BYD στον κόσμο του αθλητισμού είναι καλά εδραιωμένη. Η εταιρεία ήταν ο Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Γυναικών της...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Επιστήμονες στην Κίνα διαπίστωσαν ότι ορισμένα φάρμακα κατά της ελονοσίας δείχνουν πολλά υποσχόμενα στη θεραπεία του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS), μιας ενδοκρινικής διαταραχής που...