Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Λάκης Λαζόπουλος: “Δεν μπορείς να λες σε έναν άνθρωπο 200 κιλά ότι είναι μια χαρά”

“Θα φτάσουμε σε ένα σημείο που θα σηκώσουμε την Βλαχοπούλου από το μνήμα να πάει να ζητήσει συγγνώμη από τη Σούζη”.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (26/5) ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της, με αφορμή τη θεατρική επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» την Τετάρτη 28/5 στο Christmas Theater.

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να ερμηνεύσεις αυτό το οποίο συμβαίνει. Μπορεί κάποιος να το μεταφράσει εντελώς διαφορετικά. Δεν φτάνω σε ακραία πράγματα», δηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος για τη σάτιρα που ασκεί μέσα από τα έργα του.

«Θα φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να σηκώσουμε την Βλαχοπούλου από το μνήμα να πάει να ζητήσει συγγνώμη από τη Σούζη, ενώ είναι σίγουρο ότι η Σούζη και τρώει και ψεύδεται. Μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται και μερικά πράγματα λέγονται και χαριτωμένα και πράγματα λέγονται και με καμία κακή διάθεση.

Για μένα σημασία έχει ο τρόπος που λες κάτι, να μην το λες σε άγνωστο κόσμο, να μη θίγεις κανέναν άνθρωπο αλλά, αν σε ρωτήσει ένας άνθρωπος «πώς είμαι;», να μην του πεις για λόγους πολιτικής ορθότητας ότι είναι μια χαρά ενώ είναι 200 κιλά», τονίζει ο ηθοποιός.

«Νομίζω ότι η τηλεόραση αυτήν την στιγμή έχει τέτοια φοβικά σύνδρομα που δε θα τολμούσε να αντέξει το ‘Αλ Τσαντίρι’. Δείχνει ακριβώς και την αδυναμία της τηλεόρασης να ξεπεράσει τα φοβικά της σύνδρομα. Η τηλεόραση δεν έρχεται σε μένα, δεν ξέρει τι θα ειπωθεί, δεν έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν ένα πράγμα να λειτουργήσει απολύτως ελεύθερα», σημειώνει αμέσως μετά ο Λάκης Λαζόπουλος, απαντώντας στο γιατί το «Τσαντίρι» επιστρέφει θεατρικά και όχι τηλεοπτικά.

«Κάθε σάτιρα δεν είναι ίδια. Είναι μια συγκεκριμένη εκπομπή. Περιμένω να γίνει η παράσταση, να μου φύγει το άγχος, να τελειώσει. Όσο περνούν τα χρόνια αγχώνομαι χειρότερα, είναι σαν να μην το έχω ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου, νομίζω ότι θα τα κάνω όλα λάθος, δεν κοιμάμαι το βράδυ», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Με επένδυση 362 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για την υλοποίηση παρεμβάσεων μόνωσης και αερισμού και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, ένα κτίριο μπορεί να μετατραπεί...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η εμπλοκή της BYD στον κόσμο του αθλητισμού είναι καλά εδραιωμένη. Η εταιρεία ήταν ο Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Γυναικών της...