Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πες τη λέξη: Άλαλος ο Γιώργος Καραμίχος όπως και οι πάντες στο πλατό – Έχασε 154.500 ευρώ για μια λέξη

Αδιανόητη έκβαση στο… παρά πέντε του “Πες τη λέξη” που άφησε όλους άφωνους στο πλατό!

Μια λαμπρή πορεία στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, «Πες τη λέξη» που παρουσιάζει Γιώργος Καραμίχος, ήρθε για να κάνει το απόγευμα του Σαββάτου ο Λευτέρης. Μάλιστα, ο παίκτης έφτασε μέχρι την τελευταία δοκιμασία έχοντας στη διάθεση του 143 δευτερόλεπτα για να διεκδικήσει 154.500 ευρώ!

Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω με τα χρήματα αν κερδίσω απόψε. Σίγουρα οι υποχρεώσεις και το μέλλον του παιδιού μου θα είναι το κριτήριο για την αξιοποίηση αυτών των χρημάτων. Τα ταξίδια είναι κάτι το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ, θέλω να περάσω αυτή την αγάπη και στην κόρη μου οπότε μεγάλο μέρος θα κατευθυνθεί προς ένα ταξίδι» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης λίγο πριν ο Γιώργος Καραμίχος δώσει το σήμα έναρξης για τον τελευταίο γύρο ερωτήσεων.

Στο πλατό της εκπομπής «Πες τη λέξη» βρίσκονταν σε αυτό το επεισόδιο ο Κώστας Φραγκολιάς, η Κρυσταλλία Κεφαλούδη, η Μάρα Δαρμουσλή και η Μάκης Κατσανέας. Άπαντες ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στον φιναλίστ ο οποίος και τα πήγε εξαιρετικά μέχρι… την τελευταία ερώτηση. Εκεί δηλαδή όπου το γράμμα «Ι» έμελλε να του στερήσει, δυστυχώς, το τεράστιο έπαθλο των 154.500 ευρώ.

«Ι… Ο Παύλος Κοντίδης είναι Κύπριος πρωταθλητής και αργυρός Ολυμπιονίκης σε αυτό το άθλημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού για να απαντήσει ο παίκτης, απομένοντας μόνο 5 δευτερόλεπτα στο ρολόι, «ιστιοσανίδα».

Αμέσως επιφωνήματα σοκ ακολούθησαν τον… φωτισμό της αρνητικής απάντησης με τον παίκτη του «Πες τη Λέξη» να μοιάζει να μην μπορεί να πιστέψει πως δεν είπε την σωστή λέξη στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. «Ήμουν μεταξύ ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας! 50 – 50 ήμουν» αναφώνησε ο Λευτέρης.

Εύλογα τότε όλοι στο πλατό, τόσο ο Γιώργος Καραμίχος όσο και οι επώνυμοι καλεσμένοι του, δεν μπορούσαν να κρύψουν την μεγάλη τους απογοήτευση για την έκβαση αυτού του επεισοδίου. «Ο Παύλος Κοντίδης είναι Κύπριος πρωταθλητής και αργυρός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα» δήλωσε, ως όφειλε προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο παρουσιαστής του «Πες τη λέξη» το βράδυ του Σαββάτου στην ΕΡΤ.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Με επένδυση 362 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για την υλοποίηση παρεμβάσεων μόνωσης και αερισμού και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, ένα κτίριο μπορεί να μετατραπεί...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η εμπλοκή της BYD στον κόσμο του αθλητισμού είναι καλά εδραιωμένη. Η εταιρεία ήταν ο Επίσημος Συνεργάτης Αυτοκινήτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Γυναικών της...