Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αντώνης Νικοπολίδης: “Δημιούργησα εντάσεις στον γάμο μου με τη Βάσω, εγώ ήμουν ο βασικός υπεύθυνος”

“Μπορεί να πέρασα και κάποιου είδους κατάθλιψη, έπρεπε να ξαναβρώ έναν στόχο στη ζωή μου και τον βρήκα”.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/5) ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας μιλά για την αγάπη του προς το ποδόσφαιρο, ενώ ανοίγει τα χαρτιά του και για τον γάμο με τη σύζυγό του, Βάσω.

«Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν εγγυάται τη νίκη. Όταν πήγαινες να παίξεις στην Τιφλίδα με 60.000 κόσμο και μία καλή ομάδα, που ήταν η Γεωργία, ήταν πολύ δύσκολο. Στον αθλητισμό πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα, γιατί πρέπει να ξανακερδίσεις», δηλώνει ο Αντώνης Νικοπολίδης.

«Είναι στενάχωρο που η Εθνική μας δεν θα είναι στο φετινό Euro. Το 2004 έβλεπες κόσμο να βγαίνει στον δρόμο να πανηγυρίζει με τις ελληνικές σημαίες. Το να κάνεις υπερήφανο τον λαό σου είναι το πιο σημαντικό», παραδέχεται ο πρώην ποδοσφαιριστής.

«Όσο πλησιάζει η μέρα του παιχνιδιού, αυτό που σε κάνει πιο δυνατό είναι να λες: θα στηρίξω, θα είμαι καλός. Μάλιστα, έλεγα: ό,τι σουτ είναι να έρθει, να έρθει πάνω μου, αλλιώς να βγει έξω», εξομολογείται αμέσως μετά ο Αντώνης Νικοπολίδης.

«Η στήριξη της οικογένειας είναι σημαντική. Το να βρεις τον άνθρωπό σου, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του, να αισθάνεσαι ασφαλής και χαρούμενος. Δεν ζηλεύαμε, γιατί εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν δημιουργούσαμε ανασφάλεια ο ένας στον άλλον. Η σχέση μας πέρασε δοκιμασίες αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός για τον άλλον.

Το 2011 που «κρέμασα» τα παπούτσια μου, είχαμε εντάσεις στον γάμο μας και βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ. Μπορεί να πέρασα και κάποιου είδους κατάθλιψη, έπρεπε να ξαναβρώ έναν στόχο στη ζωή μου και τον βρήκα», περιγράφει ο Αντώνης Νικοπολίδης στον Κώστα Τσουρό.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ξένοι και εγχώριοι επενδυτικοί οίκοι αυξάνουν τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου αλλά και την απόφαση...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H μεγάλη ήττα της παράταξης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, από το κόμμα της Μαρίν Λεπέν στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής και ο κίνδυνος...