Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

“Λύγισε” ο Γιώργος Παράσχος για τον πατέρα του: “Πήγαμε με τη μητέρα μου να τον χαιρετήσω… ήταν το πιο βαρύ σημείο”

“Του λέει: δεν πρόλαβες να καμαρώσεις τον γιο σου στη σκηνή. Νομίζω όμως ότι το απόλαυσε από άλλη θέση… χωρίς εισιτήριο”.

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τον ρεπόρτερ Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε ο Γιώργος Παράσχος. Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, ενώ απάντησε για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από το MEGA.

«Πήγα στον γιατρό για τα μάτια μου, γιατί κοκκίνισαν και στην αρχή φοβήθηκα. Έχει μία μορφή ξηρασίας το μάτι, που έχει δημιουργηθεί όμως από το άγχος και το στρες. Με αγχώνει ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά, την υποκριτική, που την αγαπώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα ότι η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από το MEGA είναι ότι δεν έχει ανάγκη τίποτα και κανέναν. Αν ήμουν στη θέση της και έβλεπα ότι αυτό που κάνω δεν αποφέρει καρπούς, θα έκανα κάτι διαφορετικό. Θα την ήθελα πολύ σε ένα βραδινό», απαντά σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός για την παρουσιάστρια, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Όταν πήγα στην πατρίδα μου, την Καβάλα, για να παίξω την παράσταση, στο κομμάτι που αναφέρομαι στον πατέρα μου γύρισα και κοίταξα τη μητέρα μου που ήταν στην πρώτη σειρά. Την είδα ότι σκούπιζε τα μάτια της, είχε συγκινηθεί αρκετά», εξομολογείται ο Γιώργος Παράσχος στη συνέχεια.

«Το πιο δύσκολο για μένα ήταν όταν έπρεπε να γυρίσω στην Αθήνα και πήγαμε με τη μητέρα μου στο μνήμα να τον χαιρετήσω… και του λέει: δεν πρόλαβες να τον καμαρώσεις τον γιο σου. Αυτό ήταν πιο βαρύ να σου πω την αλήθεια από το να τον υποδυθώ, να τον φέρω ως μνήμη πάνω στη σκηνή. Νομίζω όμως ότι το απόλαυσε από άλλη θέση… χωρίς εισιτήριο», περιγράφει με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Παράσχος.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ξένοι και εγχώριοι επενδυτικοί οίκοι αυξάνουν τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου αλλά και την απόφαση...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H μεγάλη ήττα της παράταξης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, από το κόμμα της Μαρίν Λεπέν στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής και ο κίνδυνος...