Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου – Ξεκαθάρισε για τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα: “Έλεος πια με την κακία!”

“Συναντήθηκα με τον Κοκλώνη για να είμαι στο J2US αλλά… είπε και ξείπε. Δεν πειράζει, άσε το παιδί να κάνει καριέρα… αν μπορέσει”.

Τη Μαρία Ιωαννίδου συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στο πάρτι γενεθλίων της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια ρωτήθηκε για τη νομική οδό την οποία έχε ιπάρει το θέμα της ηλικίας της στη Wikipedia, τον λόγο που δεν τη βλέπουμε στο J2US παρά τις συνεχείς συζητήσεις, ενώ ξεκαθαρίζει τη θέση της γύρω από τη σχέση που αποκάλυψε πρόσφατα ότι διατηρούσε με τον Γιώργο Νταλάρα τη δεκαετία του ’90.

«Προχωράει νομικά το θέμα με την ηλικία μου. Μου έχουν προσθέσει πολλά χρόνια. Είμαι εγώ 81; Όχι, πείτε μου, είμαι 81;», απάντησε σε σχετική ερώτηση με χιούμορ η Μαρία Ιωαννίδου.

«Συναντήθηκα με τον κύριο Κοκλώνη για να είμαι στο J2US αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Είπε και ξείπε. Κάποιος με «καρφώνει», κάποιος δεν με θέλει, κάτι συμβαίνει. Όλα καλά, δεν κρατάω κακία. Άσε το παιδί να κάνει καριέρα… αν μπορέσει», δηλώνει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Ήμουν με τον Γιώργο Νταλάρα, όταν για έναν χρόνο με τον Φρέντυ είχαμε χωρίσει για δικούς μας λόγους. Σε αυτό το διάστημα έκανα μία σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, όχι στο διάστημα που ήμουν με τον Φρέντυ», ξεκαθαρίζει η Μαρία Ιωαννίδου αμέσως μετά.

«Απατάς τον Φρέντυ Γερμανό; Ποτέ! Έλεος πια με την κακία! Έγραψαν και είπαν διάφορα! Δεν ντρέπονται; Θα το ‘λεγα αν ήταν αλλιώς; Μόνη μου το είπα, δεν το ήξερε κανείς αυτό», καταλήγει κλείνοντας το θέμα η Μαρία Ιωαννίδου εμφανώς ενοχλημένη.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ξένοι και εγχώριοι επενδυτικοί οίκοι αυξάνουν τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου αλλά και την απόφαση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H μεγάλη ήττα της παράταξης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, από το κόμμα της Μαρίν Λεπέν στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής και ο κίνδυνος...