Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: “Όταν κάνουμε επιθέσεις, αυτό χαρακτηρίζει αυτόν που τις κάνει”

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για το «καρφί» που έριξε η Κατερίνα Καινούργιου προς τη Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης (23/5), ενώ απαντά και για το τηλεοπτικό μέλλον τόσο του ίδιου όσο και της συνεργάτιδάς του.

«Θα σου έλεγα να ρωτήσεις την ίδια τη Φαίη αν ενοχλήθηκε από αυτό αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Μακριά από μένα το να εκπροσωπήσω τη Φαίη. Εγώ έχω ξαναπεί ότι δεν θέλω να μπλέκομαι», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Θέλω να βάλω την καλοσύνη μου να δουλέψει και να πω ότι δεν ήταν προσωπική επίθεση. Αν ήταν, όταν κάνουμε επιθέσεις, αυτό χαρακτηρίζει εμάς που επιτιθέμεθα», τονίζει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για την παρουσιάστρια του Alpha.

«Δεν ξέρω αν ακόμα και η ίδια η Φαίη έχει αποφασίσει για το τι θα κάνει του χρόνου. Δυνητικά θα την ακολουθούσα πάντως. Θεωρώ πως αν υπήρχε περίπτωση να μην πάρει μαζί της κανέναν από τους συνεργάτες της, έχουμε τέτοια σχέση που θα μου έλεγε: ψάξου», απαντά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε σχετική ερώτηση.

«Δεν θα την έβλεπα Σαββατοκύριακο τη Φαίη. Για ποιον λόγο μετά από 20 χρόνια καθημερινό να πάει Σαββατοκύριακο; Θα ξενίσει και στον κόσμο. Είναι τόσο κραταιά ακόμη, γιατί να το κάνει;», επισημαίνει για το σενάριο που ακούγεται τις τελευταίες εβδομάδες.

«Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση από τον ΣΚΑΪ, ούτε για εκπομπή με τη Νάνσυ Παραδεισανού. Εγώ τα βλέπω όλα θετικά. Από ριάλιτι θα παρουσίαζα μόνο το Survivor, επειδή το αγαπώ. Κανένα άλλο», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ξένοι και εγχώριοι επενδυτικοί οίκοι αυξάνουν τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου αλλά και την απόφαση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H μεγάλη ήττα της παράταξης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, από το κόμμα της Μαρίν Λεπέν στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής και ο κίνδυνος...