Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Λιλή Πυράκη – Μαίρη Αργυριάδου για Κατερίνα Καινούργιου: “Χάνει το δίκιο της, ίσως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω”

Τη σπόντα που πέταξε η Κατερίνα Καινούργιου με αποδέκτη τη Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της σχολίασε η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής (24/5).

«Η Κατερίνα προφανώς εννοούσε ότι κάποια στιγμή θα πάρθηκε κάποιο τηλέφωνο σε κάποιο διευθυντικό στέλεχος για να γίνουν κάποια παράπονα. Δεν ξέρουμε αν έγινε πρόσφατα ή παλιότερα αλλά αυτό αφήνει να εννοηθεί», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου, ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

«Είναι σαν να λέει ξεκάθαρα ότι η Φαίη πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο κάποιο στέλεχος του καναλιού ή της εταιρείας παραγωγής και είπε: τι είναι αυτά τα πράγματα; Δεν ήμασταν μπροστά αλλά για να το λέει», συμπληρώνει η Λιλή Πυράκη στη συζήτηση.

«Αναρωτιέμαι αν το λες δημόσια, είναι κάτι βαρύ να το πεις, ακόμη κι αν έχει συμβεί», σχολίασε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ντάφλος, με τη Μαίρη Αργυριάδου να σημειώνει:

«Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχεις δίκιο και να το χάνεις με αυτόν τον τρόπο, γενικά στη ζωή. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της αυτό, ο αυθορμητισμός της και ότι τα πετάει αφορολόγητα».

«Η αλήθεια είναι ότι πάει να χάσει το δίκιο της, γιατί δεν έκανε κάτι, απλώς έδωσε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ όπως κάνουμε όλοι μας. Ίσως ενόχλησε το ότι δεν έβαλε ερωτηματικό. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο από πίσω», συνεχίζει η Λιλή Πυράκη.

«Είχε πει για το MEGA συγκεκριμένα ότι πάει πολύ καλά η Δανάη και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί να αλλαχτεί αυτή η εκπομπή και να μπει κάτι άλλο που δεν πάει τόσο καλά. Γι’ αυτό λέω εγώ ότι μπορεί να κρύβεται και κάτι άλλο», κατέληξε η Λιλή Πυράκη για την Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ξένοι και εγχώριοι επενδυτικοί οίκοι αυξάνουν τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου αλλά και την απόφαση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H μεγάλη ήττα της παράταξης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, από το κόμμα της Μαρίν Λεπέν στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής και ο κίνδυνος...