Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γιώργος Μαζωνάκης: Για τα λεφτά η κόντρα με την αδερφή του, Βάσω- Γιατί την κατηγορεί- Έχουν μαλώσει και στο παρελθόν

Γιώργος Μαζωνάκης: Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τη δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε ο τραγουδιστής με την αδερφή του Βάσω.

Η Βάσω δεν ήταν απλά «μάνατζερ» του καλλιτέχνη αλλά το δεξί του χέρι. Όλες οι εμφανίσεις του πέρναγαν πρώτα από εκείνη. Της είχε τυφλή εμπιστοσύνη και εκείνη δε φαίνεται να τον πρόδιδε ποτέ αφού είχε φτάσει σε σημείο να έχει πρόσβαση και στους λογαριασμούς του.

Κι εδώ ξεκινάει όλη η ιστορία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε τσακωθεί και στο παρελθόν μαζί του για τα οικονομικά θέματα.

«Και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015», ανέφερε το συγκεκριμένο πρόσωπο στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο.

«Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως» τόνισε στη συνέχεια. «Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε, την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει ένα σπίτι στην Κρήτη, ένα παλιό ελαιοτριβείο που το έχει μεταμορφώσει σε μια πολυτελή κατοικία, ενώ του ανήκει κι ένα νεοκλασικό κτίριο στο Κολωνάκι. Η μεζονέτα που μένει στη Βούλα, δεν είναι ιδιοκτησίας του.

Στο θέμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Όπως είπε ο παρουσιαστής, πιστεύει ότι: «Το πρώτο πράγμα που γκρεμίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η αποδόμηση αυτής της σχέσης».

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Ρώτησα και μου είπαν ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αυτές που πληγώνουν περισσότερο. Μιλάμε για μια σχέση πάρα πολύ στενή, παθολογικής αγάπης, αλληλεξάρτησης. Ήξερε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Ήταν σαν μια γροθιά. Εγώ που κοροϊδεύω αυτούς που λένε “πέφτω από τα σύννεφα”, εγώ όντως χθες πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης και στην πληροφόρηση όταν ρώτησα κι έμαθα ποιος είναι.

Γιατί τους έχω ζήσει πάρα πολλές ώρες μαζί και μου κάνει τεράστια κατάπληξη αν όλα αυτά τελικά επαληθευτούν. Νομίζω το πρώτο πράγμα που γκρεμίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η αποδόμηση αυτής της σχέσης».

Ποιος είναι ο λόγος πίσω από την αντιδικία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στο ρεπορτάζ της στην εκπομπή του T-live , πρόκειται για ένα ακίνητο στο νησί των Ανέμων και εκεί τα δύο αδέλφια έχουν διαφωνήσει. Αυτό που ζητά ο τραγουδιστής, σύμφωνα με κύκλους του στην εκπομπή του Alpha, είναι να είναι εκείνος ο διαχειριστής της περιουσίας που ο ίδιος έχει φτιάξει. Αν αυτό συνεχιστεί -όπως αναφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του- και δεν υπάρξει μεταστροφή της συμπεριφοράς συγκεκριμένων ανθρώπων, υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν και περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, αυτό που ζητά ο γνωστός ερμηνευτής είναι να μπορεί να διαχειρίζεται ο ίδιος την περιουσία που δημιούργησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το μπαράζ θετικών ειδήσεων από βασικούς οικονομικούς δείκτες επιβεβαιώνει την δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας η οποία “ έτρεξε” με ρυθμό 2,1% το πρώτο...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ξένοι και εγχώριοι επενδυτικοί οίκοι αυξάνουν τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου αλλά και την απόφαση...