Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αναστασία: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την αιφνιδίασε με την ερώτηση για τον γάμο – «Θα φάμε κουφέτα;»

Την Αναστασία υποδέχθηκε στο πλατό του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η νεαρή τραγουδίστρια, που έχει ξεχωρίσει με τις επιτυχίες της τα τελευταία δύο χρόνια, μίλησε για τη νέα της δισκογραφική δουλειά, τον ανταγωνισμό μέσα στη μουσική βιομηχανία αλλά και τα πισώπλατα χτυπήματα.

«Συνήθως μου πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο, προς το παρόν γελάω με αυτό. Δεν θεωρώ πως το κάνουν επίτηδες. Εγώ προσωπικά δεν θα σπαταλούσα τα χρήματά μου για να χτυπήσω έναν άνθρωπο με λουλούδια», δηλώνει αρχικά η Αναστασία.

«Πήγα στο Μαρόκο για τα γυρίσματα του video clip και οι Μαροκινοί νόμιζαν ότι είμαι από εκεί. Πάντα στα video clips μου υπάρχει μία ιστορία. Υπάρχουν φορές που θέλουν να με βγάλουν πιο sexy από αυτό που θέλω», ανέφερε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Εννοείται πως δεν είναι όλα όμορφα στο τραγούδι. Υπάρχει πάρα πολύς ανταγωνισμός, συζητάμε ο ένας για τον άλλο χωρίς λόγο. Χτυπήματα κάτω από τη μέση, πίσω από την πλάτη, κάτω στα πόδια… ό,τι θες. Τον πρώτο χρόνο μόνο χαμογελούσα, μου έλεγαν: είναι μέχρι να ενοχλήσεις», απαντά σε σχετική ερώτηση η Αναστασία.

«Νιώθω ότι έχω πολύ μεγάλη ανάγκη για αγάπη, εκεί κατάλαβα ότι με επηρέασε το διαζύγιο των γονιών μου. Πάντα ο άνθρωπος έχει το ένστικτο για να τον οδηγεί και να τον κάνει να καταλαβαίνει», εξομολογείται αμέσως μετά.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να… τσιγκλήσει τη νεαρή τραγουδίστρια ρωτώντας τη για τον υποτιθέμενο γάμο της τον επόμενο μήνα, η Αναστασία αιφνιδιάστηκε και ξέσπασε σε γέλια. «Μια χαρά είναι αυτό για το τρέιλερ, δεν θέλουμε τίποτα άλλο», σχολίασε χαριτολογώντας ο παρουσιαστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βγάλει εδώ και χρόνια τα σορτς και τις φόρμες έχε φορέσει κοστούμι και γράφει ιστορία ως προπονητής. Οδήγησε το Περιστέρι...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους: 1ος όμιλος Θερμαϊκός Θέρμης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 4-0 ΑΟ Χανιώτης – Ορέστης...