Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα έχουν εξελίξεις στα ερωτικά τους 15-21/4

Μία τυχερή εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σε αυτά τα 5 ζώδια για 15-21 Απριλίου, και νέες εξελίξεις στα ερωτικά και τα επαγγελματικά τους.

Κριος

Η ένταση συνεχίζεται με άλλη μορφή και το βάρος της προσοχής σας μεταφέρεται στην οικονομική σας διαχείριση. Όσοι έχετε επηρεαστεί επαγγελματικά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας, συνεχίστε να προσέχετε τις εξελίξεις εξασφαλίζοντας την άμυνα και την διαδικασία της δικής σας επιβίωσης. Συναισθηματικά περνάτε σε ένα καινούργιο στάδιο όπου εδώ θα φανεί το πόσο αντέχει μια σχέση ή το τέλος της, που αδυνατεί πλέον να προχωρήσει. Πάντως τις αποφάσεις που θα πάρετε θα τις ρυθμίσουν τα γεγονότα και όχι εσείς οι ίδιοι από μόνοι σας.

Δίδυμος

Τα γεγονότα διαδέχονται γρήγορα το ένα το άλλο, οι εξελίξεις πληθαίνουν, αλλά δεν διαμορφώνεται ακόμα η σταθερότητα που θα θέλατε. Οφείλετε να είστε λίγο πιο ελισσόμενοι σε συζητήσεις κοινωνικής φύσεως ή σε συναλλαγές οικονομικές, τώρα που ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία στον Κριό. Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο και δεν μπορείτε να αγνοήσετε τα αιτήματα των άλλων και τα προβλήματα τους που συνεχώς θα σας απασχολούν. Σε γενικότερες όμως γραμμές παρουσιάζεστε άξιοι στην διαχείριση και στην τακτοποίηση πολλών υποθέσεών σας.

Παρθένος

Αρκετές αντιξοότητες σας περιμένουν αυτήν την εβδομάδα. Η κατάσταση είναι νευρική και η καθημερινότητα κουραστική. Φροντίστε να έχετε καλύψει τις βασικές σας υποχρεώσεις, υπολογίστε ότι οι καθυστερήσεις υποχωρούν τις επόμενες μέρες και ότι γίνεται περισσότερο εφικτή η πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Ανταποκριθείτε σωστά στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και προσπαθήστε να προωθήσετε ζητήματα όπως νομικά, σπουδές ή αναγκαίες αγοραπωλησίες. Συναισθηματικά αλλάζει αισθητά το κλίμα, καλό όμως θα είναι να μην πάρετε ούτε θετική, ούτε αρνητική θέση.

Τοξότης

Για εσάς η εβδομάδα σας βοηθά να τονίσετε τη δημιουργικότητα και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Παρόλα αυτά, κάποια έκτακτα περιστατικά, κυρίως κοινωνικού χαρακτήρα, θα σας απασχολήσουν αλλά θα τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Αισθηματικά η κατάσταση είναι ευμετάβλητη, ενώ πρακτικά κάποιες υποθέσεις αργούν να ολοκληρωθούν. Και φυσικά παραμένει ο περιορισμός στα χρήματα, παρά την ελπίδα ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει. Κάτι τέτοιο θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Υδροχοος

Η περίοδος για εσάς έχει ενδιαφέρουσα και μεγάλη κινητικότητα. Πολλοί θα ταξιδέψετε, θα αλλάξετε περιβάλλον και θα τύχετε συμπτώσεων και συναντήσεων που θα εξάψουν το πνεύμα σας. Κατάλληλη εποχή να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα σχέδιο που είχε καθυστερήσει. Βρείτε επίσης ένα τρόπο να υπερασπίσετε το αντικείμενο της εργασίας σας καθώς οι ευκαιρίες πληθαίνουν για κάτι τέτοιο. Αισθηματικά η κατάσταση είναι ενδιαφέρουσα αλλά διατηρεί μια αταξία. Κάτι τέτοιο όμως πολλές φορές σας αρέσει και σας εμπνέει κιόλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, προειδοποιώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με...

ΔΙΕΘΝΗ

Τα νερά άρχισαν να αποσύρονται από ορισμένους τομείς της νότιας Βραζιλίας, που σάρωσαν πλημμύρες, αποκαλύπτοντας την έκταση των καταστροφών που έχει υποστεί η περιοχή,...

ΥΓΕΙΑ

Οι άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου, σύμφωνα με νέα μελέτη. Ερευνητές με επικεφαλής μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής...