Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Φαίη Σκορδά: “Είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση που θα κληθεί να πάρει”

“Δεν θέλω να την πρήζω. Όταν το αποφασίσει μέσα της τι θέλει να κάνει, ας το πει η ίδια”.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, αναφερόμενος στη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, που γίνεται αντικείμενο ποικίλων συζητήσεων το τελευταίο διάστημα.

«Πολύ καλά περνάει ο καιρός στην εκπομπή, το διασκεδάζω κάθε πρωί. Από τη Φαίη ξεκινάει όλο αυτό, αυτή το έχει δημιουργήσει. Η Φαίη είναι ένα μεγάλο συμβόλαιο και ένα μεγάλο asset για έναν σταθμό», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ξέρω ότι είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση που θα κληθεί η ίδια να πάρει, γι’ αυτό και δεν θέλω να την πρήζω. Όταν το αποφασίσει μέσα της τι θέλει να κάνει, ας το πει η ίδια. Δεν δίνω καμία σημασία στα δημοσιεύματα για τη μετακίνηση της εκπομπής, μου φαίνονται αστεία», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Fay’s Time.

«Καλά κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας και είναι αιχμηρός στο σχόλιό του, αυτή είναι άλλωστε η περσόνα του. Δεν με ενοχλεί που είναι αιχμηρός αλλά δεν χρειάζεται να συμφωνούμε και σε όλα», απαντά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε σχετική ερώτηση για τον συνάδελφό του, με τον οποίο ήρθαν σε αντιπαράθεση τις προηγούμενες εβδομάδες.

«Δεν έχει άδικο η Ιωάννα Μαλέσκου που λέει ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς δημοσιογράφος για να παρουσιάσει μία εκπομπή. Εκτός αν πρόκειται για εκπομπή με ρεπορτάζ, οπότε το θεωρώ απαραίτητο.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις λίγες που μου αρέσουν σε όλα, είναι πολύ πλήρης ως παρουσιάστρια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα μπορούσε να κάνει το GNTM καλύτερα απ’ όλα όσα έχει προσπαθήσει να κάνει και δεν της έχουν… βγει», ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί παρελθόν, ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, επιστρέφει στο Κορωπί για να σώσει… ότι σώζεται από...

ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία φαίνεται πως είναι η άγρια δολοφονία της 40χρονης γυναίκας, στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές, το...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

To Sustainable Island Mobility Plan (SIMP) αποτελεί την πρώτη ερευνητική πρωτοβουλία της ομάδας του CIVINET Greece-Cyprus πριν ακόμα ιδρυθεί το ίδιο το δίκτυο με την μορφή...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η χορτοφαγική διατροφή, vegetarian και vegan προσφέρει πολλά οφέλη για τη συνολική υγεία, καθώς μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και καρδιακών παθήσεων, σύμφωνα...