Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γεωργακοπούλου: «Έχω ενοχληθεί από το Breakfast@Star αλλά δεν παίζω μπουνιές μαζί τους στον διάδρομο»

Δηλώσεις στην κάμερα του «Καλύτερα δε Γίνεται» έκανε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Τη γνωστή δημοσιογράφο, που φέτος συνεργάζεται για 5η χρονιά με την Κατερίνα Καινούργιου, συνάντησε ο ρεπόρτερ Σπύρος-Ραφαήλ Κεραμίδας.

«Όταν ακούω να λένε στις δουλειές τη λέξη “οικογένεια”, ταράζομαι. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να θες να κρύψεις πράγματα κάτω από το χαλί. Και βέβαια υπάρχουν διαφωνίες στην εκπομπή, όχι όμως κόντρες», αναφέρει η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είμαστε συνεργάτες. Με είδες να απαντάω στην πρόσφατη ατάκα που μου είπε; Απαντάς μόνο σε όσα είναι πάρα πολύ σημαντικά», δήλωσε η δημοσιογράφος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Για την κριτική που άσκησε μέσα από το Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης στις υπόλοιπες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης σχετικά με τη βαρύτητα που αποδίδουν στην τραγωδία των Τεμπών η Χρίσλα Γεωργακοπούλου σχολιάζει:

«Ο Αντώνης Κανάκης θα μπορούσε να κάνει εκείνος κάτι σημαντικό, να φιλοξενήσει εκείνος την κυρία Καρυστιανού. Ίσως επειδή δεν είναι δημοσιογράφος δεν έχει μάθει ότι κάνουμε πρώτα ρεπορτάζ. Άρα για να κουνήσεις το δάχτυλο στις εκπομπές, πρέπει να έχεις επικοινωνήσει με τις εκπομπές».

«Στη δική μας εκπομπή την πήραμε πάρα πολλά τηλέφωνα, η κυρία Καρυσταινού έθεσε το δικό της χρονοδιάγραμμα Από εκεί και πέρα θα παίζουμε ό,τι μας αρέσει και ό,τι θέλει το κοινό», υπογραμμίζει η δημοσιογράφος του Alpha.

«Εγώ όταν βλέπω συναδέλφους από το Breakfast@Star δεν παίζω μπουνιές στον διάδρομο. Έχω ενοχληθεί επί προσωπικού με το Breakfast@Star. Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν θα το λύσω εγώ, ο καθένας λύνει τα προβλήματά του μόνος του», απάντησε σε σχετική ερώτηση η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βγάλει εδώ και χρόνια τα σορτς και τις φόρμες έχε φορέσει κοστούμι και γράφει ιστορία ως προπονητής. Οδήγησε το Περιστέρι...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους: 1ος όμιλος Θερμαϊκός Θέρμης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 4-0 ΑΟ Χανιώτης – Ορέστης...