Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα: Απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ώρες – “Έγινε μία παράφραση”

“Ήταν 5 δευτερόλεπτα μίας εσωτερικής συζήτησης, που ίσως κακώς εκτέθηκε”, παραδέχεται η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.

Τη δική της απάντηση στα επικριτικά σχόλια που δέχεται τα τελευταία δύο 24ωρα έδωσε η Δανάη Μπάρκα το πρωινό της Παρασκευής (1/3). Η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της γύρω από μία φράση της που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων στα social media, με αφορμή την προχθεσινή πανελλαδική απεργία.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή της 28ης Φεβρουαρίου, η Δανάη Μπάρκα συζητώντας με τον σεφ της εκπομπής, Τίμο Ζαχαράτο, ρώτησε: «Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;», με τον ίδιο να της απαντά: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα». H παρουσιάστρια του ανταπάντησε: «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;», ατάκα που θεωρήθηκε από κάποιους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειρωνική και προκάλεσε κύμα οργής.

Η απάντηση από τη Δανάη Μπάρκα ήρθε άμεσα στη σημερινή της εκπομπή.

«Ήταν 5 δευτερόλεπτα μίας εσωτερικής συζήτησης, που ίσως κακώς εκτέθηκε μεταξύ εμού και του Τίμου. Εκείνος δεν ξέρει καν ότι τον βάζω στην υπόθεση και τοποθετούμαι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του MEGA.

«Τα social media είναι ένα μέσο που λύνει και γιγαντώνει παθογένειες και καλά κάνουν. Έχουμε δει να αλλάζουν καταστάσεις μιας ολόκληρης χώρας και εγώ τα χρησιμοποιώ και τα αγαπώ, όταν βοηθούν σε κάτι», συνεχίζει η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της.

«Όταν παραφράζεται κάτι, ειδικά σε ανθρώπους που μία ώρα πριν έχουν ασχοληθεί με το θέμα των Τεμπών και παροτρύνουμε τους πάντες να μην το ξεχάσουν, το θεωρώ λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε πέρσι, να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές και να μην εκτροχιαζόμαστε από την ουσία των πραγμάτων», υπογραμμίζει η Δανάη Μπάρκα στο δημόσιο μήνυμά της.

«Θα ήθελα λοιπόν να μείνουμε σε αυτό, σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω και σηκώνουν αυτό το βάρος, να συνεχιστεί η ζωή τους. Με συγχωρείτε για τον χρόνο σας αλλά όταν νιώθεις ότι γίνεται μία κατάφορη αδικία, θέλεις να υπερασπιστείς κάποια πράγματα», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, προειδοποιώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με...

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΥΓΕΙΑ

Οι άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου, σύμφωνα με νέα μελέτη. Ερευνητές με επικεφαλής μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής...

LIFESTYLE

“Καλό θα είναι να μην κάνει εξωτερική πολιτική”. Ένα story που ανέβασε η Μαρίνα Σάττι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία τάπα,...