Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη Σίσσυ Χρηστίδου αν θα πάει στη θέση της Δανάης Μπάρκα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αιφνιδιαστική ερώτηση που της έκανε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου.

Τη Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε τηλεφωνικά η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Παρασκευής (16/2) στον αέρα του Alpha. Οι δύο παρουσιάστριες συνομίλησαν με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του J2US, αφού καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Νίκος Κοκλώνης.

Αφού η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» εξέφρασε την αγάπη και την χαρά της για την επιστροφή του δημοφιλούς μουσικού show, δέχθηκε μία αιφνιδιαστική ερώτηση από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αφορούσε στο τηλεοπτικό της μέλλον για την επόμενη σεζόν.

«Σίσσυ, να σου πω μιας και σε έχω εδώ… Τώρα δεν είναι και ωραίο, επειδή είναι και η Δανάη απέναντι… δεν εννοώ βέβαια ότι θα φύγει κάποιος αλλά τέλος πάντων… Υπάρχει μια φημολογία ότι μπορεί το Σαββατοκύριακο το δικό σας να γίνει καθημερινό του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Παράλληλα, απευθυνόμενη στον Νίκο Κοκλώνη, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε: «Καλά, εσύ θα έχεις δύο πρωινές εκπομπές απέναντι; Α έχεις και τώρα στο ΟΡΕΝ…».

Η «πληρωμένη» απάντηση του παρουσιαστή ήρθε άμεσα, αφού δεν έχασε την ευκαιρία να της πει: «Θα έχω αν πας εσύ Σαββατοκύριακο», ξεσπώντας σε γέλια.

«Μη χειρότερα καλέ!», αντέδρασε γελώντας η Σίσσυ Χρηστίδου. «Θέλεις; Να κάνω αν είναι τα πλάνα μου για του χρόνου… να ξεκουράζομαι κιόλας μέσα στη βδομάδα, μ’ ακούει ο Alpha;», σχολίασε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον Νίκο Κοκλώνη.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, προειδοποιώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με...

ΥΓΕΙΑ

Οι άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου, σύμφωνα με νέα μελέτη. Ερευνητές με επικεφαλής μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής...

ΔΙΕΘΝΗ

Τα νερά άρχισαν να αποσύρονται από ορισμένους τομείς της νότιας Βραζιλίας, που σάρωσαν πλημμύρες, αποκαλύπτοντας την έκταση των καταστροφών που έχει υποστεί η περιοχή,...