Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Χάιντι Κλουμ: Φωτογραφίζεται τόπλες με γούνα και κόβει την ανάσα

Στα 50 της αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! Η Χάιντι Κλουμ είναι στην καλύτερή της φάση, την πιο δημιουργική και σέξι.

Πριν λίγες ώρες, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η καλλονή πόζαρε πιο hot από ποτέ. Φορώντας το κάτω μέρος από τα εσώρουχά της και μία γούνα, φωτογραφήθηκε με αισθησιασμό και έδειξε ότι ο τίτλος του sex symbol την ακολουθεί πιστά.

«Ανυπομονώ να βγάλω την μπλούζα μου. Πραγματικά, δεν πρόκειται για κάτι σέξι ή κάτι σεξουαλικό. Είναι θέμα ελευθερίας. Επίσης, επειδή δεν θέλω να έχω γραμμές μαυρίσματος και υπάρχει ακόμη η αίσθηση ότι ο ήλιος περνάει σε όλο σου το σώμα αν δεν έχεις κάτι πάνω σου», είχε πει η Χάιντι Κλουμ λίγο καιρό αφότου είχε αναρτήσει βίντεο από παραλία, όπου φορούσε μόνο το κάτω μέρος του μαγιό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

 

Χάιντι Κλουμ – Οι πιπεράτες αποκαλύψεις

«Κοιτάξτε το παρελθόν μου. Δεν έχω τύπο. Ήμουν με κάποιον φαλακρό, έναν πολύ μεγάλο, έναν με μακριά μαλλιά και έναν αδύνατο. Οι προσωπικότητες τους ήταν επίσης πολύ διαφορετικές», έχει πει.

Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει μια έντονη σεξουαλική ζωή χαρακτηρίζοντας την «ατελείωτη, καυτή και άγρια». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε με τον σύζυγο της «πηγαίνουν για ώρες» στην κρεβατοκάμαρα, ενώ αποκάλυψε και ότι χρησιμοποιεί σεξουαλικά βοηθήματα.

«Εάν πηγαίνετε για πολλές ώρες, μπορεί να συμβούν πολλά διαφορετικά πράγματα. Νομίζω ότι είναι πιο εύκολο για τη γυναίκα παρά για τον άντρα. Γιατί οι άντρες είναι συνήθως αυτοί που δεν μπορούν να κρατάνε τόσο πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τις τοποθεσίες που κάνει σεξ, είπε ότι τα πιο άγρια μέρη που έχει κάνει είναι ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και στη θάλασσα. Ακόμα, είπε ότι κάποτε η κόρη της ανακάλυψε την ντουλάπα που έκρυβε τα σεξουαλικά της βοηθήματα και τη ρώτησε αν πρόκειται για κάποιο μικρόφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση στον Πειραιά τόνισε, ότι «Με το Κ.Κ.Ε υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δε μας σταματάει ούτε η αφρικανική σκόνη», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στα Βριλήσσια, όπου περιόδευσε σήμερα , ευχαριστώντας τον κόσμο...

ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς,...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκάθαρο μήνυμα στις προκλήσεις της προέδρου και του εντολοδόχου πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας πως μη τήρηση της συμφωνίας των...