Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Λάκης Γαβαλάς σε Φαίη Σκορδά: “Τα έχω περάσει, η ζωή συνεχίζεται”

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν χθες ο καλεσμένος που υποδέχθηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της. Αφορμή στάθηκε η πρεμιέρα του 7ου κύκλου του My Style Rocks, στον οποίο ο γνωστός σχεδιαστής κατέχει μία θέση στην κριτική επιτροπή, πλάι στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έβελυν Καζαντζόγλου.

Μπαίνοντας στο πλατό και λίγο πριν ξεκινήσει η μεταξύ τους κουβέντα, ο Λάκης Γαβαλάς θέλησε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην παρουσιάστρια για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της.

«Φαίη μου, υγεία και δύναμη σου εύχομαι. Τα έχω περάσει και ξέρω πώς είναι. Ο άνθρωπος είναι δυνατός, πρέπει να συνεχίσει και ειδικά όταν έχουμε ευθύνες στη ζωή να συνεχίζουμε», ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής, με τη Φαίη Σκορδά να τον ευχαριστεί για τα μηνύματα υποστήριξης και τα καλά του λόγια.

«Εξαρτάται από την επαγγελματικότητα και τη σκληράδα που μπορεί να έχει κάποιος. Αυτό μας δίνει δύναμη, γιατί υπάρχουν και υποχρεώσεις και η ζωή συνεχίζεται», τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς στο Fay’s Time της Δευτέρας.

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το reality μόδας του ΣΚΑΪ, που σηματοδοτεί την τηλεοπτική του επιστροφή, ενώ σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για το φλέγον νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Εγώ θεωρώ ότι το παιδί πρέπει να έχει μπαμπά και μαμά. Τη χαρά ενός ζευγαριού που περιμένει έξω από το μαιευτήριο το παιδί τους δεν μπορώ να την αποβάλλω από το μυαλό μου, όσο κι αν είμαι ιδιαίτερο άτομο. Δεν το απορρίπτω για τους άλλους, εγώ δεν μπορώ να το δεχθώ, ίσως γιατί έχω μεγαλώσει σε μία συγκεκριμένη οικογένεια», επανέλαβε ο Λάκης Γαβαλάς στη Φαίη Σκορδά.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Αν και η θεραπεία με κύτταρα CAR-T έχει ερευνηθεί εδώ και δεκαετίες, τα φάρμακα χορηγούνται στην Ισπανία για μόλις τέσσερα χρόνια, ανοίγοντας ορίζοντες για...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το έγγραφο IEEP καθιστά σαφές ότι οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και οι μη βιώσιμες γεωργικές πρακτικές μειώνουν ήδη την παραγωγή ελιών, πατάτας και...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Φαρμακονήσι μετέβη ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου συναντήθηκε με στελέχη και οπλίτες στο φυλάκιο. Στην επίσκεψή του, ο Νίκος Δένδιας συνοδεύθηκε από...

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα ειρήνης και αγάπης έστειλε με το Πασχάλιο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κάνοντας ειδική αναφορά στην ενδοοικογενειακή βία και τους πολέμους. Ο Αρχιεπίσκοπος...