Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πέθανε ο Χάρης Κωστόπουλος: Εδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο

Ο Χάρης Κωστόπουλος πέθανε σε ηλικία 60 ετών, το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν για αρκετό καιρό σε ιδιωτική κλινική, καθώς έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του με ανάρτηση στο Facebook.

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.
Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.
Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή» γράφει στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή.

Φίλοι του που πληροφορήθηκαν τον θάνατό του, άρχισαν να τον αποχαιρετούν στα social media, με κοινές τους φωτογραφίες.

Ποιος ήταν ο Χάρης Κωστόπουλος

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε το 1964 στην Αριδαία Πέλλας και προέρχεται απο μουσική οικογένεια.

Απο πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι – όπως και τα δύο του αδέρφια – και σε λίγα χρόνια έφτασε να παίζει μουσική σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της περιφέρειας.

Παράλληλα, άρχισε να γράφει στίχους και να δίνει τραγούδια σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Λευτέρης Πανταζής και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ενώ η πολύ καλή φωνή του τον βοήθησε να ασχοληθεί και με το τραγούδι. Έτσι, απο τα πρώτα κιόλας βήματά του στον καλλιτεχνικό χώρο, ανέβηκε σε μεγάλες πίστες, χαρίζοντας ξέφρενες βραδιές στους θαυμαστές του.

Όπου κι αν εμφανιζόταν γινόταν χαμός και πολύ σύντομα απέκτησε φανατικούς θαυμαστές όλων των ηλικιών. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που οι εμφανίσεις του Χάρη Κωστόπουλου στέφονται πάντα απο μεγάλη επιτυχία. Το ίδιο και περιοδείες του τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε φορά που έκανε συναυλίες στην Γερμανία ή την Αμερική, οι ομογενείς τον αγκαλιάζουν και του δείχνουν πόσο πολύ τον αγαπούν.

Χάρης Κωστόπουλος επιτυχίες

Οι επιτυχίες του Χάρη Κωστόπουλου Οι επιτυχίες του Χάρη Κωστόπουλου είναι πολλές! Όλα τα κομμάτια που e;ixe ερμηνεύσει κατά καιρούς έχουν ξεχωρίσει και έχουν παιχτεί απο τα ραδιόφωνα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως  ήταν ένας τραγουδιστής φαινόμενο με τραγούδια που γίνονταν αμέσως μεγάλα σουξέ.

Για παράδειγμα, τα κομμάτια “Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα”, “Πρώτο Θέμα” και “Είσαι μια Θεά” κάθε φορά που ακούγονταν ανεβάζουν στα ύψη το θερμόμετρο της διασκέδασης.

Ήταν ένας καλλιτέχνης που είχε κέφι για δημιουργία….

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζουν τις περιοδείες και τις ομιλίες ενόψει Ευρωεκλογών και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Σε Πέλλα και Ημαθία περιοδεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης. ...

ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχοι στα σχολεία και την επιχείρηση που παρασκεύασε το γεύμα που προκάλεσε τροφικη δηλητηρίασε σε δεκάδες μαθητές στη Λαμία διέταξε το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δε μας σταματάει ούτε η αφρικανική σκόνη», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στα Βριλήσσια, όπου περιόδευσε σήμερα , ευχαριστώντας τον κόσμο...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας παραδέχτηκε πως δεν πηγαίνει συχνά στο γήπεδο και του έχει λείψει, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει κάποιο...