Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μαύρα μαντάτα για 4 ζώδια – Θα σας «ισοπεδώσει» η πανσέληνος

Ζώδια: Στις 25 Ιανουαρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου.

Είναι μια Πανσέληνος που θα επηρεάσει περισσότερο τους σταθερούς του ζωδιακού. Δηλαδή τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους.

Η βασική της όψη είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα που δείχνει χειριστικά παιχνίδια και τοξικότητα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Ο μήνας του Ιανουαρίου θα κλείσει με την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου φέρνοντας τα θέματα των σχέσεων στο προσκήνιο με έντονα συναισθήματα, αλλά και ξεσπάσματα.

Ας δούμε αναλυτικά τα ζώδια που επηρεάζει περισσότερο:

Ταύρος

Η Πανσέληνος θα σας ζητήσει να δώσετε όλη σας την προσοχή στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Δυστυχώς το κλίμα θα είναι έντονο και τα ξεσπάσματα αρκετά.

Λέων

Στις 25 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο σας, και φέρνει έντονα συναισθήματα. Αν είστε σε μια τοξική σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε προσωπική, θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Σκορπιός

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα σας ζορίσει πολύ. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην μπείτε σε εντάσεις και διαφωνίες.

Υδροχόος

Θα επηρεαστείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και τα προβλήματα θα είναι αρκετά. Θα αρχίσετε να αναθεωρείτε πολλά και να μπαίνετε σε πολλά διλλήματα για το τι πρέπει να γίνει στο μέλλον.

48 ώρες ατελείωτης τύχης για 3 ζώδια: «Κληρώνει» λαχείο με το τρίγωνο Ερμή-Δία

Ζώδια: Αυτή τη στιγμή ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου και σε λίγες ώρες θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Αυτή η όψη είναι πάρα πολύ θετική, κυρίως για τα ζώδια της γης, δηλαδή τους Ταύρους, τους Παρθένους, και τους Αιγόκερους.

Ταύροι

Θετική διάθεση, ευκαιρίες, και δημιουργικά σχέδια, έρχονται μαζί με το τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή με τον Δία.

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε μεγάλες αποφάσεις και ρίσκα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά της, και την προσωπική σας εξέλιξη. Δείξτε τις ικανότητες σας και βάλτε σε εφαρμογή, όσα σχεδιάζατε για το επαγγελματικό σας κομμάτι. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στον δρόμο σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε μαζί του όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Παρθένοι

Μια δημιουργική και κυρίως χαρούμενη περίοδος ανοίγετε μπροστά σας, και ειδικά εσείς οι Παρθένοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ, έρωτες και ανέμελες στιγμές στην προσωπική σας ζωή.

Είναι ώρα να διασκεδάσετε και να αφήσετε την τύχη να κάνει τη δουλειά της, αφού οι πλανήτες για τις επόμενες ημέρες, θα είναι με το μέρος σας. Θα νιώσετε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα βγάλει προς τα έξω την πιο ανάλαφρη πλευρά σας.

Αιγόκεροι

Μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος για εσάς τους Αιγόκερους, έρχεται να γίνει ακόμη καλύτερη έχοντας και την επιρροή του Δία επάνω σας. Θα εκφράσετε με θάρρος όσα πιστεύετε, θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα, και θα μπορέσετε επιτέλους να προχωρήσετε μπροστά και να ξεπεράσετε εμπόδια.

Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε τώρα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες κάθε είδους, αφού είστε σίγουροι για τα πιστεύω και τις θέσεις σας και μπορείτε εύκολα να πείσετε τους άλλους και να τους πάρετε με το μέρος σας.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Αν και η θεραπεία με κύτταρα CAR-T έχει ερευνηθεί εδώ και δεκαετίες, τα φάρμακα χορηγούνται στην Ισπανία για μόλις τέσσερα χρόνια, ανοίγοντας ορίζοντες για...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το έγγραφο IEEP καθιστά σαφές ότι οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και οι μη βιώσιμες γεωργικές πρακτικές μειώνουν ήδη την παραγωγή ελιών, πατάτας και...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Φαρμακονήσι μετέβη ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου συναντήθηκε με στελέχη και οπλίτες στο φυλάκιο. Στην επίσκεψή του, ο Νίκος Δένδιας συνοδεύθηκε από...

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα ειρήνης και αγάπης έστειλε με το Πασχάλιο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κάνοντας ειδική αναφορά στην ενδοοικογενειακή βία και τους πολέμους. Ο Αρχιεπίσκοπος...