Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Survivor: Έρχεται η πιο hot η γυμνάστρια από την Θεσσαλονίκη!

Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2024 ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν σταματά τις επαφές με πρόσωπα.

Η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Βλάχος φαίνεται ότι έχουν περάσει ήδη από εξετάσεις για να πάρουν το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο ενώ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με Σάββα Γκέντσογλου και Όλγα Πηλιάκη.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού Σου Σου» έχει ζητήσει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ποσό, αλλά δεν προκαλεί αίσθηση καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί… έχει βάλει το χέρι στην τσέπη και θέλει δυνατά πρόσωπα.

Ο Τούρκος παραγωγός έκανε πρόταση και στην πρώην σύντροφο του Σάββα Γκέντσογλου, Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια, που βρέθηκε το πρώτο μισό της σεζόν και στο «I’m celebrity», είχε εκφράσει την επιθυμία να πάει στο «Survivor».

Πρόταση δέχτηκε και η καλή φίλη της προαναφερθείσας, Σάσα Μπάστα, αλλά και η ψυχολόγος-πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια.

Παράλληλα, η πρωινή εκπομπή του OPEN αποκάλυψε πως συμφωνία για να μπει στο Survivor έκανε και η Ματίνα Τσόγια, η οποία θυμίζει αρκετά την πρώην παίκτρια Καρολίνα Καλύβα και η οποία θα είναι στην ομάδα των «Μαχητών». Είναι 23 ετών, έχει τελείωσει γυμναστική Ακαδημία και ασχολείται με τον χορό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ξένοι και εγχώριοι επενδυτικοί οίκοι αυξάνουν τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου αλλά και την απόφαση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H μεγάλη ήττα της παράταξης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, από το κόμμα της Μαρίν Λεπέν στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής και ο κίνδυνος...