Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τα ζώδια της εβδομάδας: Τι λένε τα άστρα επαγγελματικά, οικονομικά, σχέσεις

Ζώδια: Διαβάστε τι φέρνει η νέα εβδομάδα για τα 12 ζώδια.

Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες σε, επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας.

Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δραστηριοποιείστε και αναλαμβάνετε την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας να φέρετε εις πέρας ό,τι έχετε μελετήσει έως τώρα. Σχέδια ολοκληρώνονται, καθώς εστιάζετε στους στόχους σας. Αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση είναι τα όπλα σας. Εκμεταλλευθείτε τα, δημιουργικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία εμφανίζεται, κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι στα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου. Να είστε έτοιμοι να αρπάξετε «τον ταύρο από τα κέρατα». Οικονομική άνοδος και τύχη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αλλαγή στον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματά σας, αλλά και περισσότερη αυτογνωσία, απογειώνει τις σχέσεις. Οσοι είστε ελεύθεροι θα συγκεντρωθείτε, ώστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος στις καινούργιες σχέσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Απρόβλεπτα γεγονότα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα σας πιάνουν εξαπίνης και αποσυντονίζεστε. Μία συνεργασία ή μία σχέση μπορεί να τελειώσει απότομα, ίσως και λίγο άδοξα. Οσοι γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου καλό είναι να γνωρίζετε ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οικονομικά προβλήματα από έκτακτα έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και αποσυντονίζεστε. Στον πανικό σας επάνω ενδέχεται να κάνετε λάθη, που δύσκολα θα διορθωθούν. Επιβάλλεται ψυχραιμία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενας χωρισμός από μία σχέση που θεωρούσατε σταθερή σας τρομάζει και σας αφήνει μπερδεμένους και μετέωρους. Ενας από μηχανής θεός, όμως, μία καινούργια γνωριμία, φορτίζει τις ερωτικές σας μπαταρίες και σας καλεί σε νέες περιπέτειες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Αναβολές στις υποθέσεις σας, παρεξηγήσεις και ψέματα, που θα ακούσετε ή ακόμα και θα πείτε, είναι το κλου αυτής της εβδομάδας. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι υπόσχεστε, αλλά και τι σας υπόσχονται, γιατί ίσως να μην είναι δυνατόν να τηρηθούν αυτές οι υποσχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας, ίσως να χρειαστεί να ξεγελάσετε κάποιους συνεργάτες σας. Θα πείτε αρκετά ψέματα και θα δώσετε αρκετές πλαστές πληροφορίες. Ομως, η ζημιά στην τσέπη σας θα είναι πέρα για πέρα αληθινή.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν πιστέψετε ότι μπορείτε να ξεγλιστρήσετε από το ταίρι σας λέγοντας ψέματα για να καλύψετε τις ατασθαλίες σας, είστε γελασμένοι. Θέματα που θα δημιουργηθούν στις σταθερές σχέσεις δεν θα είναι και τόσο εφικτό να λυθούν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Υλοποιείτε αρκετά από τα σχέδιά σας αυτό το διάστημα, αλλά και αρπάζετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι πλανήτες σάς ευνοούν πολύ για να συγκεντρωθείτε, να οργανωθείτε και να δώσετε την πρέπουσα σημασία στις λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα σας παρουσιαστούν αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και άλλες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Ομως, θα πρέπει να εξετάσετε εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους πριν πείτε το τελικό «ναι».

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αλλαγή στους αισθηματικούς σας στόχους. Η αισθηματική σας ζωή, που εδώ και καιρό ήταν σε «ύπνο βαθύ», επιτέλους ξυπνά και ο ενθουσιασμός ξαναγυρνά στη ζωή σας. Θα αναλάβετε την ευθύνη και την πρωτοβουλία να διεκδικήσετε τον έρωτα και να πάρετε τη μερίδα του λέοντος. 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Παρόλο που θα είστε συντονισμένοι, έτοιμοι για δράση και με πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες να παρουσιάζονται, ένας χωρισμός, από σχέση ή συνεργασία, αναστατώνει την καθημερινότητά σας. Θα υπάρξουν και κάποια οικονομικά προβλήματα, που θα σας αποσυντονίσουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες για δουλειά ή επαγγελματική αποκατάσταση για όσους αναζητάτε εργασία. Δεν θα αποφύγετε, δυστυχώς, κάποιες οικονομικές απώλειες από έκτακτα γεγονότα, που σας μπερδεύουν και σας αποσυντονίζουν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που ούτε εσείς, αλλά ούτε και κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μία σχέση. Θα βρεθείτε προβληματισμένοι και μετέωροι, χάνοντας τον έλεγχο, ανίκανοι να αντιδράσετε. Παρ’ όλα αυτά, αν ψάξετε καλά μέσα σας, θα διαπιστώσετε ότι μάλλον θα έπρεπε να το περιμένετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πολλές αναβολές σε υποθέσεις που έχετε σας εκνευρίζουν και μπορεί να σας αναγκάσουν να πείτε και ψεματάκια, προκειμένου να γίνει η δουλειά σας πιο γρήγορα. Αυτό που προέχει, όμως, είναι να μην αναλώσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε ανούσια πράγματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι πολύ πιο καίριο να στρωθείτε στη δουλειά, παρά να ξοδέψετε ενέργεια, προσπαθώντας να βρείτε κάποιους που μπορεί να την κάνουν για εσάς. Δυστυχώς, δεν θα αποφύγετε κάποιες οικονομικές απώλειες από έκτακτα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενα αίσθημα περιπέτειας σας κατακλύζει και είστε επιρρεπείς σε κάθε είδους ατασθαλία. Οι πειρασμοί παρουσιάζονται από παντού και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσμετρήσετε το ρίσκο που θα πάρετε αν είστε σε σταθερές σχέσεις. 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δραστηριοποιείστε θετικά σε όλους τους τομείς. Λαμβάνετε αποφάσεις και υλοποιείτε τους περισσότερους από τους στόχους σας. Μελετημένες καλά οι ενέργειές σας αποδίδουν τα μέγιστα. Δεν θα είστε όμως και πολύ εξωστρεφείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προχωρώντας με μέθοδο και υπομονή, έτοιμοι να αρπάξετε τον ταύρο από τα κέρατα, δεν θα σας ξεφύγει τίποτα που μπορεί να βοηθήσει την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Μία ευκαιρία για συνεργασία είναι καλή μεν, αλλά χρειάζεται να την εξετάσετε εξονυχιστικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε όποια ατασθαλία θέλετε στα ερωτικά σας και να περάσετε αλώβητοι, είστε γελασμένοι. Τα ψέματά σας θα αποκαλυφθούν και οι σχέσεις θα περάσουν έναν σοβαρό κλυδωνισμό. Μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα επιτύχετε ιδανική συγκέντρωση, οργάνωση και να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτήν την εβδομάδα, θα πετύχετε οικονομία δυνάμεων και μέσα από συνεργασίες θα επιτύχετε τα μέγιστα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε άλλους τομείς της ζωής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρ’ όλη την εσωστρέφειά σας, θα τα πάτε πολύ καλά στο πεδίο του ανταγωνισμού. Μία επαγγελματική ευκαιρία παρουσιάζεται στις 19, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες και τα «ψιλά γράμματα». Οικονομική άνοδος και σταθερότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η εσωστρεφής συμπεριφορά σας δίνει λαβές για παράπονα από τον σύντροφό σας, γι’ αυτό φροντίστε να καθησυχάσετε τις ανασφάλειές του. Οσοι όμως έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου είναι καλό να οπλιστείτε με θάρρος και δύναμη, γιατί έρχεται ένας χωρισμός. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αναβολές στις υποθέσεις που έχετε σας πάνε πίσω και σας εκνευρίζουν. Να είστε προσεκτικοί αυτό το διάστημα, γιατί μπορεί να χάσετε αντικείμενα ή και να σας κλέψουν. Μην παραλείπετε να δίνετε σημασία στα σοβαρά θέματα, κυρίως τα οικονομικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πολλοί από τους συνεργάτες σας θα αρνηθούν να σας βοηθήσουν και τότε εσείς καταφεύγετε στα «μεγάλα μέσα». Είστε σε θέση να πείτε οποιουδήποτε είδους ψέμα για να τους παραπλανήσετε και να κάνετε τη δουλειά σας. Αυτό, όμως, κοστίζει όταν αποκαλυφθεί το ψέμα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν σας περάσει από το μυαλό, έστω και μία στιγμή, ότι θα μπορούσατε να εξαπατήσετε τον σύντροφό σας προκειμένου να κάνετε την ατασθαλία σας, είστε γελασμένοι. Το ψέμα σας θα αποκαλυφθεί και εσείς θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οικονομία στα μέσα και στις δυνάμεις σας, σε συνδυασμό με μια εξαιρετική διάθεση συνεργασίας. Και παρά την εσωστρέφειά σας, θα καταφέρετε αυτό το διάστημα να υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας. Κατάκτηση της επιτυχίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία παρουσιάζεται. Να είστε έτοιμοι να την αρπάξετε. Παρ’ όλα αυτά, φροντίστε να εξετάζετε εξονυχιστικά ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες των όρων των συνεργασιών σας, ακόμα και τα «ψιλά γράμματα».

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα μπορέστε να κάνετε αλλαγές μεγάλης εμβέλειας στα αισθηματικά σας. Ως εκ τούτου, οι σχέσεις αποκτούν μια πιο σοβαρή ή επίσημη χροιά και η αισθηματική σας ζωή μπαίνει στο προσκήνιο, καθώς λαμβάνετε σοβαρές αποφάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται η μία μετά την άλλη. Ομως, είστε έτοιμοι να τις αρπάξετε; Είστε σε θέση να φροντίσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια και, κυρίως, εκείνες που κάνουν τη διαφορά; Αν ναι, τότε η εβδομάδα αυτή θα αποδειχθεί η πλέον εποικοδομητική και δημιουργική για εσάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκινήσετε μία εξαιρετική συνεργασία παρουσιάζεται στα μέσα της εβδομάδας. Θα πρέπει, όμως, να προσέξετε πολύ τους όρους της συνεργασίας αυτής, αν θέλετε να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό οικονομικό κέρδος.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Στην προσπάθειά σας να απελευθερωθείτε από τη ρουτίνα μίας σχέσης ή ενός γάμου, θα επιδιώξετε να πειραματιστείτε ερωτικά με εκκεντρικά και περίεργα άτομα, που δεν προσφέρουν παρά ευκαιριακές απολαύσεις. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, προσέξτε μη βιώσετε και έναν δύσκολο χωρισμό. 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Συγχυσμένοι και κάτω από το βάρος των ευθυνών της καθημερινότητας, αναζητάτε απεγνωσμένα μία διέξοδο, ένα κάτι, που θα σας βγάλει από την πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να είναι και ένα ψέμα ή ένα ψεύτικο σενάριο, προκειμένου να γλιτώσετε από τις υποχρεώσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν θα μπορέσετε να είστε εντάξει στα επαγγελματικά σας καθήκοντα, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Τα μικρά καθημερινά, πρακτικά προβλήματα σας φαίνονται βουνό… Προσοχή, γιατί αυτό θα κοστίσει οικονομικά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην προσπαθήσετε να ελαφρύνετε τη θέση σας ύστερα από μία ατασθαλία, γιατί είναι εύκολο να αποκαλυφθεί το ψέμα σας. Τα ψέματα μπορεί να εξυπηρετούν πρόσκαιρα τους πονηρούς σας σκοπούς, όμως δεν συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία της σχέσης. 

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...