Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τα ζώδια της εβδομάδας (28/04-04/05): Νεύρα, εντάσεις, αντοχές

Ζώδια: Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες σε, επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας.

Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα, παρόλο που θα έχετε τη δυνατότητα να επιβάλετε τις απόψεις σας μαχητικά, χωρίς καβγάδες, και θα είστε πολύ ετοιμόλογοι, δεν θα αποφύγετε τη σκληρή αυτοκριτική. Θα ευνοηθούν αρκετά, οι ξένες γλώσσες, τα νομικά θέματα και η εξάπλωση γνώσεων στο ευρύ κοινό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εγκαιρη η παράθεση των επιχειρημάτων σας στους συνεργάτες, πολύ καλές οι ατάκες σας και το γεγονός ότι επισημαίνετε τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Επαγγελματική και οικονομική επιτυχία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα είστε στενόμυαλοι σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Σκληροί, ειρωνικοί και κρυψίνοες, επιδεινώνετε μια κατάσταση, χωρίς να υπάρχει λόγος. Περιορίστε τις ανασφάλειές σας και δείξτε λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι ηλικιωμένοι του ζωδίου κινδυνεύουν από εξασθένηση της μνήμης, για αυτό να είναι προσεκτικοί με τα αντικείμενα. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου, νιώθετε ότι διαψεύδονται τα όνειρά σας και οδηγείστε σε παρορμητικές αντιδράσεις. Κάποιοι θα το ρίξουν στις καταχρήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είστε οργανωτικοί, εργατικοί και η σκέψη σας θα είναι συγκροτημένη. Συγκρατημένοι και αισιόδοξοι, θα κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε αρκετά έσοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ισως να βιώσετε έναν υποσυνείδητο φόβο για τα άτομα του αντίθετου φύλου, πιστεύοντας ότι εύκολα μπορούν να σας εκμεταλλευθούν. Να είστε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές που δεν ωφελούν, στην τελική, κανέναν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Ισως οι καταστάσεις σάς κάνουν να πιστέψετε ότι τα όνειρά σας δεν γίνεται να υλοποιηθούν και απογοητευθείτε, προσωρινά. Ωστόσο, διαθέτετε αρκετό θράσος και οι αντιδράσεις σας θα είναι ακριβώς αυτές που πρέπει για να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα μιλάτε όμορφα και τα σχέδιά σας θα εκφραστούν ξεκάθαρα και σοβαρά στον χώρο της δουλειάς. Είστε σε θέση να επισημαίνετε τη λεπτομέρεια, που ίσως κάνει τη διαφορά και για αυτό θα έχετε αναγνώριση και αρκετά έσοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η ενέργεια ξεχειλίζει από μέσα σας και γίνεστε απαιτητικοί με τη σχέση σας, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Δεν θα αποφύγετε τις προστριβές και κάποιες παραπανίσιες εντάσεις με το ταίρι σας, που δέχεται μεγάλες πιέσεις από εσάς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κρίνετε πολύ σκληρά τον εαυτό σας και γίνεστε πεσιμιστές και απαισιόδοξοι. Αρνείστε να ακούσετε τους δικούς σας ανθρώπους που σας συμβουλεύουν και καταδικάζετε οποιαδήποτε άποψη δεν συμφωνεί με τη δική σας. Γίνεστε ειρωνικοί και σκληροί με όλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είστε αρκετά εύστροφοι για να αποφύγετε παγίδες που σας στήνουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Διάφορα κουτσομπολιά πίσω απ’ την πλάτη σας έχετε τη δυνατότητα να τα αντιληφθείτε εγκαίρως και να επιληφθείτε. Οικονομική ύφεση αλλά προσωρινά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Νιώθετε ότι κανείς δεν σας θέλει και κανείς δεν σας αγαπάει, ενώ το πρόβλημα το έχετε εσείς οι ίδιοι. Οσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, μόνοι σας φέρνετε την κρίση. Οι ελεύθεροι δεν βλέπετε γύρω σας και ως εκ τούτου χάνετε ευκαιρίες. 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα επιδείξετε μια πρωτοφανή έφεση προς τις νέες γνώσεις. Πρωτοφανής θα είναι και η ταχύτητα με την οποία τις αφομοιώνετε. Πείρα, γνώσεις, έγκαιρη επέμβαση σε προβλήματα και καίριες λύσεις. Να αποφύγετε τους κομπασμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι δυνατόν να σας ακούνε όλοι ή όλοι να δείχνουν ενδιαφέρον για τις απόψεις σας. Από αυτή σας την τάση, δημιουργούνται εντάσεις και προστριβές στο χώρο της δουλειάς. Τα οικονομικά σε σταθερότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα υπάρξει μια σεξουαλική ύφεση, κυρίως για σας του 2ου δεκαημέρου, εξαιτίας ψυχοσωματικών που παρουσιάζονται από το μεγάλο σας εκνευρισμό. Η συμπεριφορά σας θα είναι επιθετική με διασπαστικές τάσεις προς το ταίρι σας. Ισως ο χωρισμός να μην είναι αναστρέψιμος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι σκέψεις σας, συγκροτημένες. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη παντού. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα, θρησκείας, μεταφυσικής, πνευματικότητας. Θα τα προσεγγίσετε με σύνεση και σοβαρότητα και δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με τη γιόγκα και τον διαλογισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είστε πολύ απαιτητικοί από τους συνεργάτες σας στη δουλειά. Επειδή είστε εσείς υπερκινητικοί δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και οι άλλοι. Θα υπάρξουν εντάσεις γιατί οι άλλοι θα αντιδράσουν. Μια προσωρινή οικονομική δυσχέρεια σας αναστατώνει.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εχετε πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σας και γι αυτό απογοητεύεστε όταν δεν πληρούνται τα στάνταρ σας. Νιώθετε ότι διαψεύδονται τα όνειρά σας και αναζητάτε τρόπους διαφυγής από την σκληρή πραγματικότητα. Να θυμάστε ότι οι καταχρήσεις δεν είναι ούτε δίνουν λύσεις. 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα είστε πολύ καλοί συζητητές, μέχρι τη στιγμή που θα σας πουν το πρώτο «όχι». Δεν θα ανέχεστε διαφωνίες, και αρνείστε οτιδήποτε αντιτίθεται στις απόψεις σας. Το ύφος σας θα είναι ειρωνικό προς τους αντιρρησίες και αυτό θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας κάθε είδους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θεωρείτε ότι η αξία σας δεν αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες και ανωτέρους σας και αντί να ψάξετε να βρείτε τους λόγους που γίνεται αυτό, εσείς απογοητεύεστε. Κρίνετε πολύ αυστηρά τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται. Χαλαρώστε και απολαύστε τα κέρδη που έρχονται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ολα πηγαίνουν εξαιρετικά στη σχέση σας. Το ταίρι σας φαίνεται να σέβεται τις απόψεις σας ή φοβάται να σας φέρει αντιρρήσεις. Αν το κάνει, θα ζήσει στιγμές μεγάλης έντασης από τη μεριά σας. Είστε ικανοί να μετατρέψετε τη σχέση σας σε αρένα. Χαλαρώστε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το αλκοόλ, τα χάπια και ο οποιοσδήποτε τρόπος διαφυγής από την πραγματικότητα δεν μειώνει την απογοήτευση που νιώθετε. Ομως, αν το σκεφθείτε λίγο καλύτερα, θα διαπιστώσετε ότι είναι οι υπερβολικές απαιτήσεις που έχετε από τον εαυτό σας που σας κάνουν τη ζημιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είστε επιθετικοί στον εργασιακό σας χώρο. Ο φυσικός σας δυναμισμός δεν διοχετεύεται σε δημιουργικά κανάλια. Αντίθετα βγαίνει ως επίθεση προς τους συνεργάτες σας, θεωρώντας ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Οικονομική σταθερότητα, ύφεση στα κέρδη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εχετε κουράσει με τα νεύρα σας τον σύντροφό σας. Η εσωτερική ένταση που νιώθετε θα πρέπει να διοχετευθεί κάπου ειδάλλως θα βιώσετε χωρισμούς κι απογοητεύσεις που ίσως δεν είστε έτοιμοι να ζήσετε. Οι ελεύθεροι θα διεκδικήσετε υπερβολικά δυναμικά το αντικείμενο του πόθου σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα περάσετε αυτά που θέλετε στο περιβάλλον σας. Εξυπνες οι ατάκες σας, θα βρουν κατευθείαν στο στόχο. Αν δεν κρίνετε υπερβολικά αυστηρά τον εαυτό σας, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πολλά από αυτά που σας κρατούν «άγρυπνους» τις νύχτες. Εύνοια στις ξένες γλώσσες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ξαφνικά θα αποφασίσετε να σπουδάσετε ή να μάθετε ένα νέο αντικείμενο εργασίας. Οι συνεργάτες σας θα μείνουν άφωνοι με την ταχύτητα εκμάθησής σας και όλοι θα τρέξουν σε σας για συμβουλές αλλά και βοήθεια. Επιτέλους έχετε μάθει να διαχειρίζεστε καλά τα έσοδά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο σφαιρικός τρόπος που αντιλαμβάνεστε τα προβλήματα της σχέσης, σας κάνει ιδανικούς στο να τα λύσετε. Ευρύτητα πνεύματος και μια εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας. Με τα ίδια προσόντα οι ελεύθεροι θα μπείτε σε σχέση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα γεγονότα που συμβαίνουν, κυρίως στον οικογενειακό σας περίγυρο, ίσως σας απογοητεύσουν. Πεσιμιστικές και απαισιόδοξες τάσεις σάς κάνουν καχύποπτους, κρυψίνοες και ιδιότροπους. Οσοι από εσάς αντιμετωπίζετε, δε, προβλήματα όρασης και ακοής, θα υπάρξει επιδείνωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς συμβαίνει στον εργασιακό σας χώρο και κυρίως με κάποιους συνεργάτες σας που δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας και στήνουν «πηγαδάκια» πίσω από την πλάτη σας. Τα οικονομικά είναι σε ύφεση, λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είστε επιφυλακτικοί ως προς την έκφραση των συναισθημάτων σας στο ταίρι σας. Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια στην άλλη μεριά και δεν θα είναι απίθανο να φέρει εντάσεις και προστριβές. Αν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο μια καλή σχέση, καλό είναι να αλλάξετε στάση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η άποψη και οι ιδέες σας θα επιβάλλονται με δυναμικό τρόπο μεν, χωρίς εντάσεις δε. Η έγκαιρη αλλά και καίρια παρέμβασή σας σε κάποιες καταστάσεις θα δώσει λύσεις. Θα έχετε δε, τη δυνατότητα να επισημαίνετε τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και δίνουν άμεσες λύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρουσιάζεστε αρκετά θρασείς στον χώρο της δουλειάς σας και αυτό δεν αρέσει στους συνεργάτες αλλά και ανωτέρους σας. Ισως θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο διαλλακτική στάση και να αποφεύγετε ακραίες συμπεριφορές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μικρές απογοητεύσεις θα πάρετε από τους αισθηματικούς δεσμούς,εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Θα νιώσετε απογοητευμένοι και ίσως καταφύγετε σε ανορθόδοξους τρόπους για να ξεπεράσετε την απογοήτευση. Ευτυχώς αυτή η διέλευση δεν θα κρατήσει πολύ και γρήγορα θα συνέρθετε. 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η όψη του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, αυτό το διάστημα θα διαψεύσει τις προσδοκίες σας και θα οδηγήσει τα σχέδιά σας στον γκρεμό. Πριν απογοητευθείτε ολοκληρωτικά, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε τι έχετε κάνει λάθος, ιδίως εσείς του 3ου δεκαημέρου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η συμπεριφορά σας δεν θα είναι η πρέπουσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Επειδή έχετε «τα δικά σας», δεν φταίνε οι συνεργάτες σας. Επιθετικότητα και διασπαστικές τάσεις σάς χαρακτηρίζουν. Η καταναλωτική μανία σας σας κοστίζει. Προσέξτε πολύ.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι άντρες του ζωδίου εκδηλώνουν έναν υποσυνείδητο φόβο για τις γυναίκες και αρνούνται να συνεργαστούν σε οποιοδήποτε επίπεδο μαζί τους, ακόμα και στις σχέσεις. Οι γυναίκες, απ’ την άλλη, θα πρέπει να προσέξουν αυτό το διάστημα, γιατί απαιτούν υπερβολικά πράγματα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες ανακοίνωσε σήμερα ότι περίπου 80.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, από...

ΕΛΛΑΔΑ

Στο επίκεντρο διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται η Ίος που προβάλλεται ως ένας από τους διεθνείς προορισμούς που θα κάνουν την έκπληξη το φετινό καλοκαίρι....

ΔΙΕΘΝΗ

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα χθες Πέμπτη σχέδιο «ρύθμισης» που θα επιτρέπει την απέλαση με ταχείες διαδικασίες προσώπων που έχουν...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα 757,02 χιλιόμετρα του φετινού ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024, περιγράφηκαν διεξοδικά κατά την παρουσίαση της διοργάνωσης, στο αμφιθέατρο «Δημήτρης Παντερμαλής» του Μουσείου...