Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γιάννης Στάνκογλου: Οι απαντήσεις για τη φημολογούμενη σχέση με τη Χρηστίδου, η συγγνώμη της Τσιμτσιλή και το twitter

Μόλις χτες Δευτέρα (4/12) έγινε γνωστό δια στόματος Σταματίνας Τσιμτσιλή, ότι ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου είναι σε σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σε μια ανάρτηση όλο νόημα θα έλεγε κανείς…

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Ένα ψέμα μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ενώ η αλήθεια το βάζει στα πόδια», έγραφε χαρακτηριστικά το quote που δημοσίευσε η παρουσιάστρια χειριζόμενη για ακόμα μια φορά ένα θέμα που ήρθε στην δημοσιότητα κι ασχολείται με την προσωπική της ζωή.

Ζευγάρι με την Χρηστίδου ο Στάνκογλου – Η απάντηση του γνωστού ηθοποιού [Βίντεο]

Σήμερα στην o γνωστός ηθοποιός απάντησε ότι είναι «μόνος του, καρομόνος του» βάζοντας τέλος στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με γνωστή παρουσιάστρια.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός φέρεται να είπε στη Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Το τηλεφώνημα του ηθοποιού στην Τσιμτσιλή – Τι της είπε

Το πρωί της Τρίτης 5 του μήνα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό.

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου.

Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε “εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου.

Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω”. Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του.

Μου είπε “και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό”. Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε» ανέφερε.

Τι ακριβώς συνέβη; Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Τετ α Τετ. Έπειτα η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε στο Happy Day του ALPHA: «Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας».

‘Επειτα ήρθε και το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή που είπε: «Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ και είναι και κούκλα. Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι».

Και ήρθε σήμερα (5/12) το πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας να αποκαλύψει ότι η νέα σχέση του ηθοποιού είναι η παρουσιάστρια του MEGA, Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι χρήστες του Twitter άρχισαν να σχολιάζουν έντονα τα ονόματα παρουσιαστριών, με εκείνο της Σίσσυς Χρηστίδου και της Μαρίας Μπακοδήμου να πρωταγωνιστεί.

Γιάννης Στάνκογλου – Τα μηνύματα στο Χ

 

 

 

Φυσικά, δεν έλλειψαν και τα χιουμοριστικά tweets!

 

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, προειδοποιώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με...

ΔΙΕΘΝΗ

Τα νερά άρχισαν να αποσύρονται από ορισμένους τομείς της νότιας Βραζιλίας, που σάρωσαν πλημμύρες, αποκαλύπτοντας την έκταση των καταστροφών που έχει υποστεί η περιοχή,...

LIFESTYLE

“Καλό θα είναι να μην κάνει εξωτερική πολιτική”. Ένα story που ανέβασε η Μαρίνα Σάττι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία τάπα,...