Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η σύζυγος αστέρα της Άρσεναλ είναι η «βασίλισσα» του Twerking

Η σύζυγος του «αστέρα» της Άρσεναλ, Γιάκουμπ Κίβιορ, έχει συγκεντρώσει τα φώτα πάνω της, μιας και είναι πρωταθλήτρια στο… Twerking.

Ο Γιάκουμπ Κίβιορ έχει κάθε λόγο ώστε να αισθάνεται ευλογημένος με τα όσα του έχει προσφέρει απλόχερα η ζωή. Ένα παιδί που γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 2000 στην Πολωνία, μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Σπέτσια και πολύ σύντομα έγινε ένα από τα πιο hot ονόματα στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Η σύζυγος αστέρα της Άρσεναλ είναι η «βασίλισσα» του Twerking – Ο καυτός χορός της που «έσπασε» το ιντερνέτ

Η Άρσεναλ δαπάνησε ένα ποσό γύρω στα 18.000.000 ευρώ ώστε να τον φέρει στο Λονδίνο και να του δώσει την ευκαιρία να γίνει μέλος των «κανονιέρηδων» που ονειρεύονται να κατακτήσουν την Πρέμιερ Λιγκ. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και η σύντροφός του, Claudia Kowalczyk. Ή αλλιώς η «Βασίλισσα του Twerk».

Ποια είναι η «Βασίλισσα του Twerk»….Claudia Kowalczyk

Η Claudia έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό twerking που πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία το 2017 και έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 58.200 χρήστες, αριθμός που αναμένεται να εκτοξευθεί μετά τη μεταγραφή του Jakub στην Άρσεναλ.

 

Η Κλαούντια Κόβαλτσικ, γνωστή ως Claudia Redheaded Babe στο Instagram, είναι γνωστή για τις χορογραφίες της και τα χορευτικά βίντεο που «ανεβάζει» στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα περισσότερα από αυτά είναι ρουτίνες twerking, είδος χορού στο οποίο αφιερώνει πολύ χρόνο με τα άλλα μέλη της ομάδας της, ενώ συμμετέχουν και διεθνείς διαγωνισμούς.

 

Στο τελευταίο της βίντεο, εντυπωσίασε τους followers της, αλλά και τον σύζυγό της, λικνίζοντας το σώμα της, ενώ ήταν topless δείχνοντας την πίσω πλευρά του σώματός της. «Είσαι η καλύτερη» έγραψε ο Πολωνός διεθνής αμυντικός των «κανονιέρηδων». «Ο χορός έχει πολλές μορφές. Ορισμένες φορές μπορεί να είμαι η κακή Κλαούντια κι άλλες μπορεί να κλειδώσω τον εαυτό μου σ’ ένα δωμάτιο και να πάω όπου με βγάλει η ροή», σημείωσε η ίδια. Πολλοί από τους σχεδόν 80.000 followers που έχει επαίνεσαν τις χορευτικές κινήσεις της και τον τρόπο που κινείται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πρέπει να προσλάβουμε μια καινούργια οικονομία, μια καινούργια πραγματικότητα. Και να καταλάβουμε αυτή την καινούργια οικονομία και την καινούργια πραγματικότητα. Πρέπει να την ενσωματώσουμε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζουν τις περιοδείες και τις ομιλίες ενόψει Ευρωεκλογών και οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Σε Πέλλα και Ημαθία περιοδεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης. ...

ΕΛΛΑΔΑ

Αμέσως μετά την καταγραφή των περιστατικών και την καταγγελία των γονέων κινήθηκαν από πλευράς υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του ΟΠΕΚΑ όλες οι...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τη 01.30 στα Εξάρχεια, όταν ομάδα περίπου 50 νεαρών, επιτέθηκαν με μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή...