Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η άλλη πλευρά της Μέγκαν Μαρκλ – Εμφανίστηκε ως star

Η πιο εντυπωσιακή παρουσία στο Power of Women gala του περιοδικού Variety, στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν η Μέγκαν Μαρκλ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, που αποπνέει πάντα κομψότητα, επέλεξε ένα φόρεμα από την Proenza Schouler αξίας 1.400 δολαρίων, στο χρώμα της άμμου, που τόνιζε με χάρη τη σιλουέτα της.

Τα πιασμένα μαλλιά της, το απαλό make up αναδείκνυε τη φυσική της ομορφιά. Σημαντικά απών από την εκδήλωση ήταν ο πρίγκιπας Χάρι.

Μέγκαν Μαρκλ – Οι δηλώσεις στις κάμερες

«Ήταν υπέροχο να δουλεύω με ένα τόσο σπουδαίο καστ και συνεργείο. Περάσαμε πραγματικά όμορφα. Ήμουν σε αυτό για επτά σεζόν, άρα ήταν αρκετό» τόνισε για τη σειρά Suits συνεχίζοντας: «Είναι δύσκολο να βρεις μια σειρά που να μπορείς να παρακολουθήσεις τόσα πολλά επεισόδια αυτή την εποχή, έτσι αυτό μπορεί να έχει κάποια σχέση. Οι καλές σειρές είναι διαχρονικές».

Η πρώην σταρ  είπε ότι είναι «πραγματικά περήφανη» για τα έργα που έχει δημιουργήσει η Archewell Productions μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένης της σειράς ντοκιμαντέρ Harry & Meghan. Η Μέγκαν είπε στο κόκκινο χαλί ότι θέλει να δημιουργήσει «πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν καλύτερα» καθώς και να δημιουργήσει «μια αίσθηση κοινότητας».

«Έχουμε τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα», είπε η Μέγκαν Μαρκλ. «Ανυπομονώ μέχρι να τα ανακοινώσουμε, αλλά είμαι υπερήφανη γι’ αυτό που δημιουργούμε. Τα λατρεύει και ο σύζυγός μου», κατέληξε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, προειδοποιώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με...

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΥΓΕΙΑ

Οι άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου, σύμφωνα με νέα μελέτη. Ερευνητές με επικεφαλής μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής...

ΔΙΕΘΝΗ

Τα νερά άρχισαν να αποσύρονται από ορισμένους τομείς της νότιας Βραζιλίας, που σάρωσαν πλημμύρες, αποκαλύπτοντας την έκταση των καταστροφών που έχει υποστεί η περιοχή,...