Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

H Κιμ Καρντάσιαν εξέφρασε συλλυπητήρια με μπικίνι [Εικόνα]

Κιμ Καρντάσιαν: Η 42χρονη ριάλιτι σταρ δημοσίευσε κάποιες selfies με χρυσό μπικίνι, με τη λεζάντα «All that glitters is gold»

Θέλει να έχει όλη την προσοχή πάνω της και προσπαθεί να το πετύχει με κάθε τρόπο. Τώρα, προκειμένου να ασχοληθεί το ίντερνετ μαζί της, η Κιμ Καρντάσιαν φάνηκε να παραθέτει έναν στίχο από το τραγούδι «All Star» των Smash Mouth σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, δύο ημέρες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Steve Harwell, στα 56 του χρόνια.

H Κιμ Καρντάσιαν εξέφρασε συλλυπητήρια με μπικίνι – Χαμός στα social media

Η 42χρονη ριάλιτι σταρ δημοσίευσε κάποιες selfies με χρυσό μπικίνι, με τη λεζάντα «All that glitters is gold» στους 364 εκατομμύρια followers της στο Instagram και 75 εκατομμύρια στο Twitter. Το συγκρότημα αναγνώρισε την ανάρτηση στο Twitter, προσθέτοντας τον στίχο που ακολουθεί: «Only shooting stars».

Ενώ κάποιοι οπαδοί του συγκροτήματος, είπαν ότι η χρήση του στίχου από την Καρντάσιαν ήταν πολύ σύντομα μετά το θάνατο του Harwell, το συγκρότημα επικύρωσε ένα tweet που έγραφε, σύμφωνα με την dailymail.co.uk: «Οι άνθρωποι που λένε “πολύ σύντομα” πραγματικά δεν γνώριζαν τον Steve και αυτό φαίνεται».

 

Ωστόσο, οι σχολιαστές στο Instagram δεν φάνηκε να πείθονται. Πολλοί έσπευσαν να αφήσουν διάφορα σχόλια στη δημοσίευσή της, γράφοντας «κάποιος πεθαίνει και εσύ χρησιμοποιείς τους στίχους του για να ποστάρεις μια φωτογραφία με μαγιό», ενώ άλλος σχολίασε «έτσι μοιάζει η αδιαφορία και η άγνοια».

 

 

Άλλοι προέτρεπαν την Κιμ Καρντάσιαν να κατεβάσει αμέσως τη φωτογραφία, καθώς δεν έχει περάσει ούτε μια βδομάδα από τον θάνατο του Steve Harwell.

Αυτό είναι το τραγούδι από το οποίο πήρε τους στίχους η Κιμ Καρντάσιαν:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βγάλει εδώ και χρόνια τα σορτς και τις φόρμες έχε φορέσει κοστούμι και γράφει ιστορία ως προπονητής. Οδήγησε το Περιστέρι...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και στους τέσσερις ομίλους: 1ος όμιλος Θερμαϊκός Θέρμης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 4-0 ΑΟ Χανιώτης – Ορέστης...