Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

«Επώδυνο» διαζύγιο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Σε συμφωνία φαίνεται πως ήρθαν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Άσγκαρι για την κηδεμονία των πέντε σκύλων που είχαν αποκτήσει όσο καιρό ήταν μαζί.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό είχαν βγει δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως η “πριγκίπισσα της ποπ” ανησυχούσε για το τι θα γίνει με τους τετράποδους φίλους της.

«Επώδυνο» διαζύγιο για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Κατέληξε σε… συνεπιμέλεια των σκυλιών της

Το TMZ αναφέρει πως ο πρώην personal trainer φέρεται να είναι πλέον ο μοναδικός ιδιοκτήτης του Doberman του ζευγαριού που ονομάζεται Porsha και την οποία είχε αγοράσει ως προστασία για την τραγουδίστρια τον Οκτώβριο του 2021.

 

Από την άλλη η Σπίαρς θα έχει την πλήρη επιμέλεια των άλλων τεσσάρων σκύλων, ενός Αυστραλιανού Ποιμενικού που ονομάζεται Sawyer, ενός Yorkie που ονομάζεται Hannah και δύο άλλων μικρότερων σκυλιών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι και οι δύο πλευρές είναι «ευτυχισμένες» με τον τρόπο με τον οποίο χωρίστηκαν οι σκύλοι. Την περασμένη εβδομάδα, μια πηγή είπε στην Daily Mail ότι η τραγουδίστρια αρνούνταν να παραχωρήσει την κηδεμονία των σκύλων της στον εν διαστάσει σύζυγό της.

 

View this post on Instagram

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

«Σχετικά με την κοινή περιουσία (της Μπρίτνεϊ και του Sam), το πιο δύσκολο μέρος της διαίρεσης οποιονδήποτε περιουσιακών στοιχείων θα είναι τα δύο σκυλιά τους» είχε πει η πηγή, για να προσθέσει πως: «Αλλά ο Σαμ έκανε δώρο την Porsha στην Μπρίτνεϊ και ήταν αυτή που ήθελε να υιοθετήσει τον Sawyer όταν ήταν στο Maui».

Αν και η νικήτρια Grammy δίσταζε να αποχωριστεί κάποιο από τα κατοικίδιά της, δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιστρέψει το δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε ο Άσγκαρι όταν της έκανε πρόταση γάμου το 2021.

«Ο Σαμ μπορεί να έχει αυτό το δαχτυλίδι», ανέφερε η πηγή στο πρακτορείο. «Ήταν δωρεάν από τον κοσμηματοπώλη και δεν το θέλει πια. Έχει αρκετά διαμάντια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...