Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Λας Βέγκας: Άγριος καυγάς μεταξύ γυναικών σε ξενοδοχείο [Bίντεο]

Σ’ένα από τα πιο διάσημα και πολυτελή ξενοδοχεία του Λας Βέγκας στήθηκε τρικούβερτος καυγάς ανάμεσα σε τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες για άγνωστη ως τώρα αιτία. Η αστυνομία, πάντως, δεν προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ έγινε μονάχα μια προσαγωγή.

Στο Wynn Hotel, το ξενοδοχείο που προσφέρει πακέτα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για το επικείμενο Grand Prix της Formula 1 στην «Πόλη της Αμαρτίας», διεξάγεται αυτές τις ημέρες το World Poker Series, όπου συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του πόκερ και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής, ο Σέρχιο Αγουέρο.

 

Επιπλέον, στο ίδιο μέρος διαμένουν και προπονούνται διάφορες ομάδες του NBA που βρίσκονται Λας Βέγκας για το τουρνουά Summer League καθώς και μεγάλοι αστέρες του μπάσκετ.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα το βράδυ της Κυριακής (9/7), δύο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται με έναν περαστικό και στελέχη της ασφαλείας του ξενοδοχείου να προσπαθούν να τις χωρίσουν.

Έπειτα, ενεπλάκησαν άλλες δύο γυναίκες που βρίσκονταν κοντά τους και τα… αίματα άναψαν και πάλι με τη μια από αυτές να μένει με το εσώρουχο.

 

Οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να τις χωρίσουν εκ νέου και αυτή τη φορά για τα καλά, μέχρι που έκανε την εμφάνισή της η αστυνομία και το περιστατικό έληξε εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Αν και η θεραπεία με κύτταρα CAR-T έχει ερευνηθεί εδώ και δεκαετίες, τα φάρμακα χορηγούνται στην Ισπανία για μόλις τέσσερα χρόνια, ανοίγοντας ορίζοντες για...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Φαρμακονήσι μετέβη ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου συναντήθηκε με στελέχη και οπλίτες στο φυλάκιο. Στην επίσκεψή του, ο Νίκος Δένδιας συνοδεύθηκε από...

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα ειρήνης και αγάπης έστειλε με το Πασχάλιο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κάνοντας ειδική αναφορά στην ενδοοικογενειακή βία και τους πολέμους. Ο Αρχιεπίσκοπος...

LIFESTYLE

Τα δικά του σχόλια για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας έκανε ο Αντώνης Πρέκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος άνοιξε τα χαρτιά του στην κάμερα του...