Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μελίνα Ασλανίδου: Φορά σέξι μαγιό και μας εύχεται, καλό Καλοκαίρι

Χτες ήταν η 1η επίσημη μέρα του καλοκαιριού με την θερμοκρασία να ανεβαίνει και την γνωστή σε όλους Μελίνα Ασλανίδου να το γιορτάζει με μια βουτιά στην θάλασσα φορώντας ένα αρκετά σέξι ολόσωμο μαγιό το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Τα σχόλια στην ανάρτηση πήραν φωτιά
Η τραγουδίστρια μάλιστα έκανε μια δημοσίευση με φωτογραφίες της από την παραλία, δίνοντάς μας πληροφορίες για την σημασία της ημέρας ενώ ευχήθηκε να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι με τραγούδια.

Πιο συγκεκριμένα στο Instagram έγραψε:

«Επίσημη πρώτη μέρα καλοκαιριού και παγκόσμια μέρα Μουσικής Να τραγουδάμε και να χαρούμε επιτέλους το καλοκαιράκι μας … καλό καλοκαίρι παιδιά p.s. Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου για το βόρειο ημισφαίριο και αντιστρόφως η μικρότερη ημέρα για το νότιο ημισφαίριο… Η ημέρα του θερινού ηλιοστασίου γιορτάζεται από αρχαιοτάτων χρόνων στην Ευρώπη με τιμές στον φωτοδότη και ζωοδότη Ήλιο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ℕ ℕ (@officialaslanidoumelina)

 

Παρ’ όλα αυτά οι followers της πρόσεξαν την εξαιρετικά fit εμφάνισή της με το fluo ροζ ολόσωμο μαγιό της και ήταν φυσικό επόμενο τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.

Η ίδια φαίνεται πως διανύει μια από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή της, τόσο στην εμφάνισή της όσο και καλλιτεχνικά, αφού κάνει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλον τον κόσμο, σε περιοχές όπως ο Καναδάς αλλά και το Τελ Αβίβ παρέα και με τον Στέλιο Διονυσίου.

Παράλληλα, ως προς την ανανεωμένη εμφάνισή της η ίδια έχει αναφέρει σε συνέντευξή της σχετικά με το πώς διατηρείται σε φόρμα:

«Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», και όπως φαίνεται της πάει πολύ.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΕΛΛΑΔΑ

Η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας ξεκίνησε επίσημα από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου. Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου 2024 <imgsrc=””...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΔΙΕΘΝΗ

Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν μαθητή έξω από ένα γυμνάσιο του Ουισκόνσιν αφού έλαβε αναφορά για κάποιον με όπλο, είπε ο γενικός εισαγγελέας...