Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Σάββας Πούμπουρας: Η σπόντα της Μενεγάκη στον «αέρα» της εκπομπής και η απάντηση του παρουσιαστή

Σάββας Πούμπουρας: Με τη σχέση του Σάββα Πούμπουρα με την Ελένη Μενεγάκη ασχολήθηκαν οι περισσότερες  ψυχαγωγικές εκπομπές σήμερα (15/6), μετά και την χθεσινή σπόντα της παρουσιάστριας στον συνεργάτη της.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της εκπομπής της την Τετάρτη 14/6 η Ελένη Μενεγάκη καταγράφεται να λέει για τον Σάββα Πούμπουρα «αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια», με τον ίδιο να αντιδρά μάλλον αμήχανα, χωρίς ωστόσο να σχολιάζει.

Το εν λόγω θέμα συζητήθηκε μετά και σχετική ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Να σημειωθεί πως  ο Σάββας Πούμπουρας δεν θα βρίσκεται του χρόνου στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, με το γεγονός να πυροδοτεί  τα σχόλια περί κακών σχέσεων μεταξύ τους.

«Πολύς ντόρος για το τίποτα», σημειώνει ο παρουσιαστής τρώγοντας ένα φρούτο, ενώ σε άλλο story του έγραψε: «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για ΕΣΕΝΑ, παρά για τον άλλον. *και ο νοών..».

Επίσης, αρκετή συζήτηση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι ο Σάββας Πούμπουρας έχει κάνει unfollow την Ελένη Μενεγάκη στο Instagram, με την ίδια, ωστόσο, να συνεχίζει να τον ακολουθεί συστηματικά.

Να θυμίσουμε πως σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της σχολίασαν την εν λόγω ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στο «Happy Day».

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αυτό που η Ελένη δεν απαντάει, αλλά όταν απαντήσει, γίνεται με έναν τέτοιο τρόπο που λες “πόνεσε αυτό!”. Εντάξει παιδιά… Από ό,τι έχω καταλάβει, ο Σάββας Πούμπουρας προσπαθεί να είναι άνετος, να δείξει ότι δεν τον έχει ενοχλήσει κάτι».

«Αφού όλοι ενοχλούνται από την εκπομπή της Ελένης, γιατί πηγαίνουν εκεί να δουλέψουν;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Σε αυτό δεν έχεις άδικο, γιατί από τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν έχεις τον χρόνο που θα ήθελες ή ονειρευόσουν ή πίστευες…» αποκρίθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να επισημαίνει πως κατά τη γνώμη του δεν ήταν ατάκα με κακία, αλλά με… χαριτωμενιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου να τονίζει ότι το ύφος της Ελένης τα έλεγε όλα!

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Απλώς η Ελένη, από όσα γνωρίζω κι εγώ, το ότι επιλέγει μία ημέρα που όλες οι εκπομπές έχουν παίξει τις δηλώσεις του και τον έχουν συζητήσει, μιλούν για τις μπηχτές και τα υπονοούμενά του και για το αν θα συνεχίσει, το ότι λέει «δώστε του την κάμερα, τη ζητάει τρία χρόνια» είναι κάτι που μεταξύ αστείου και σοβαρού, είναι αιχμηρό.

Η Ελένη ποτέ δεν υπόσχεται κάτι σε κάποιον προκαταβολικά απ’ αυτό που σκοπεύει να δώσει. Όποιος πάει, ξέρει ότι μπορεί μία δεδομένη περίοδο να έχει μεγαλύτερη προβολή και κατοχή μπάλας και μία άλλη περίοδο –είτε αυτό λέγεται σκαλέτα, είτε διάθεση της Ελένης- να είναι έχει πιο περιορισμένο ρόλο. Όποιος πάει εκεί, θα έπρεπε να το ξέρει».

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...