Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Νέες αποκαλύψεις για το τροχαίο με τον Τριτ Γουίλιαμς [Βίντεο]

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον ηθοποιό, Τριτ Γουίλιαμς έρχονται στη δημοσιότητα.

Είχε τις αισθήσεις του ο 71χρονος αμέσως μετά το τροχαίο, όπως αναφέρει η New York Post.

«Ήταν σε πλήρη εγρήγορση και απαντούσε σε ερωτήσεις που του έκαναν, ανέφερε μάρτυρας στο τροχαίο δυστύχημα. Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο ίδιος στεκόταν έξω από το μαγαζί του όταν το τροχαίο έγινε ακριβώς μπροστά του και περιέγραψε πως είδε τον ηθοποιό να πετάγεται στον αέρα, από την σφοδρή σύγκρουση.

Ο 71χρονος ηθοποιός προσγειώθηκε λίγα μέτρα μακριά από την μοτοσικλέτα του, στο πεζοδρόμιο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, φορούσε το κράνος του.

Ο Γουίλιαμς μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς τα τραύματα από το τροχαίο ήταν θανατηφόρα.

Ποιος ήταν ο Τριτ Γουίλιαμς

Η καριέρα του ηθοποιού ξεκίνησε το 1975, όταν έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο θρίλερ Deadly Hero. Από εκεί και πέρα, άρχισε να αναλαμβάνει περισσότερους κινηματογραφικούς ρόλους, όπως το 1976 στα The Ritz και The Eagle Has Landed.

Το 1979, η καριέρα του Γουίλιαμς έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν πρωταγωνίστησε ως Τζορτζ Μπέργκερ στην ταινία Hair, η οποία βασίστηκε στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ. Ο ρόλος αυτός του χάρισε τελικά την πρώτη του υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ως νέος σταρ της χρονιάς – ηθοποιός. Αργότερα κέρδισε άλλη μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε κινηματογραφικό δράμα για τον ρόλο του στην ταινία Prince of the City του 1981.

Το 2002, άρχισε να υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dr. Andrew «Andy» Brown στη σειρά Everwood. Πρωταγωνίστησε στη σειρά και για τις τέσσερις σεζόν, και μάλιστα κέρδισε υποψηφιότητα για βραβείο SAG για εξαιρετική ερμηνεία από άνδρα ηθοποιό σε δραματική σειρά το 2003-04.

Η καριέρα του Γουίλιαμς μέτρησε τέσσερις δεκαετίες με εμφανίσεις σε ταινίες όπως το 1941 του Steven Spielberg και το Heart of Dixie, και τηλεοπτικές σειρές όπως τα Blue Bloods, The Late Shift, Chicago Fire και Chesapeake Shores.

Ο ηθοποιός αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, την ηθοποιό Pam Van Sant, και τα δύο τους παιδιά, Gill και Ellie.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη…...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

«Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα καιρικά δεδομένα, γιατί όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς νέες καιρικές συνθήκες, όπως αυτές που έχουμε φέτος, οι οποίες...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kumho έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Νωρίς το πρωί και στη λίμνη Βόλβη κυριαρχεί σιωπή. Η βάρκα του Δημήτρη Κουτσάκη με τις επιστήμονες του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας /Ελληνικού Κέντρου...