Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο Πατσίνο ζήτησε τεστ πατρότητας από την 29χρονη σύντροφό του

Ο 83χρονος ηθοποιός, Αλ Πατσίνο, με την 29χρονη παραγωγό, Νουρ Αλφαλάχ, φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί μόλις τον Απρίλιο, σχεδόν ένα μήνα αργότερα έγινε γνωστή η είδηση περί εγκυμοσύνης και τα ταμπλόιντ, όπως ήταν αναμενόμενο πήραν φωτιά, κυρίως λόγω της διαφοράς ηλικίας τους.

Παρ’ όλα αυτά, το Showbiz411 υποστηρίζει τώρα πως το ζευγάρι «δεν έχει καν σχέση» και δεν είναι αυτή τη στιγμή μαζί, παρά το γεγονός ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

 

«Βασικά, ο Αλ Πατσίνο πίστευε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό και είχε δικηγόρους που δούλευαν πάνω σε αυτό εδώ και μήνες» ανέφερε πηγή στην εν λόγω ιστοσελίδα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φέρεται, μάλιστα, να ζήτησε προγεννητικό τεστ DNA.

 

Κι ενώ όλα είχα τελειώσει…

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η σχέση είχε τελειώσει, πριν από μερικές εβδομάδες, το ζευγάρι βγήκε για δείπνο με φίλους με την Νουρ Αλφαλάχ να καλύπτει τότε την κοιλιά της με μια μακριά ζακέτα

Και αργότερα τον ίδιο μήνα, η 29χρονη παρουσίασε τον Αλ Πατσίνο για πρώτη φορά στον λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Noor (@nooralfallah)

 

Νωρίτερα την ίδια μέρα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι είναι οκτώ μηνών έγκυος.

Αν και εκπρόσωπος του Αλ Πατσίνο επιβεβαίωσε την είδηση, ο διάσημος ηθοποιός και η 29χρονη παραγωγός δεν έχουν ακόμη σχολιάσει την εγκυμοσύνη.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Απρίλιο του 2022, όταν παπαράτσι τους φωτογράφισαν να βγαίνουν για δείπνο.

 

Ωστόσο, πηγή δήλωσε τότε στο Page Six ότι έβγαιναν κρυφά από την πανδημία της Covid-19.

«Είναι με τον Αλ εδώ και αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά», ανέφερε η πηγή. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Νουρ Αλφαλάχ «βγαίνει κυρίως με πλούσιους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας».

Στο παρελθόν, το όνομα της 29χρονη έχει συνδεθεί επίσης με τον Μικ Τζάγκερ, αλλά και τον δισεκατομμυριούχο Νίκολας Μπέργκρουεν.

Ο Αλ Πατσίνο, από την πλευρά του, έχει μια 33χρονη κόρη, την Τζούλι και τα δίδυμα Άντον και Ολίβια, 22 ετών, με τις πρώην του Τζαν Τάραντ και Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο, αντίστοιχα.

Νουρ Αλφάλαχ: Ποια είναι η 29χρονη σύντροφος του Αλ Πατσίνο – Οι σχέσεις με τους Μικ Τζάγκερ και Κλιντ Ίστγουντ

Πατέρας θα γίνει σύντομα ο 83χρονος ηθοποιός Αλ Πατσίνο αφού, όπως έγινε πριν λίγες ημέρες γνωστό, η 29χρονη φίλη του Νουρ Αλφάλαχ είναι έγκυος στον όγδοο μήνα με το παιδί τους.

Η είδηση προκάλεσε αίσθηση στο ευρύ κοινό, ωστόσο στους χολιγουντιανούς κύκλους προκάλεσε ελάχιστη εντύπωση. Εξάλλου, πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανακοινωθεί πως και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο έγινε πατέρας για έβδομη φορά.

 

Ταυτόχρονα, η φίλη του Πατσίνο είναι γνωστό πως έχει…αδυναμία στους διάσημους ηλικιωμένους άνδρες, αφού πριν από τον ηθοποιό είχε επίσης συνδεθεί με τους Μιγκ Τζάγκερ και Κλιντ Ίστγουντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

 

Η 29χρονη, η οποία δηλώνει παραγωγός ταινιών, «απλά έλκεται από ηλικιωμένους πλούσιους άνδρες», αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Page Six», το οποίο επικαλείται μαρτυρίες ανθρώπων που τη γνωρίζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

 

«Είναι ένα καλό κορίτσι, με ‘’παλιά’’ ψυχή, αλλά έχει ένα πνεύμα που είναι πολύ νεανικό. Είναι διασκεδαστική», δήλωσε πηγή. «Ένας άντρας στα 70 ή στα 80 του χρόνια, θα αισθανόταν νέος κοντά της. Είναι αρκετά γενναιόδωρη», προσθέτει ο ίδιος άνθρωπος από το περιβάλλον της Νουρ Αλφάλαχ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

 

Η Αλφάλαχ είναι Αμερικανίδα με ρίζες από το Κουβέιτ και προέρχεται από πλούσια οικογένεια, επιχείρημα που χρησιμοποιούν όσοι την υπερασπίζονται απέναντι στις «κακές γλώσσες» που κάνουν λόγο για προικοθηρία.

«Είναι ένας πολύ αξιοπρεπής και καλός άνθρωπος», δήλωσε μια πηγή, που γνώριζε την σύντροφο του Αλ Πατσίνο, όταν εκείνη έβγαινε με τον Μικ Τζάγκερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

 

Σε κάθε περίπτωση, ο Πατσίνο φέρεται να εξεπλάγη με την είδηση της εγκυμοσύνης και να ζήτησε προγεννητικό έλεγχο πατρότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

 

Η Aλφάλαχ πρόκειται να γεννήσει το τέταρτο παιδί του ηθοποιού. Το μεγαλύτερο, η Τζούλι Μαρί γεννήθηκε το 1989 όταν ο ίδιος ήταν 50 χρονών και είναι καρπός της σχέσης του με την δασκάλα υποκριτικής, Τζαν Τάραντ. Έχει, επίσης, τα δίδυμα, τον Άντον Τζέιμς και την Ολίβια Ρόουζ (γεννημένα στις 25 Ιανουαρίου 2001), με την ηθοποιό Μπέβερλυ Ντ’ ‘Αντζελο, με την οποία είχε σχέση από το 1996 έως το 2003.

Όσον αφορά την οικογένεια της 29χρονης, ο πατέρας της, Φάλαχ Αλφάλαχ, φέρεται να δήλωσε ένοχος για φοροδιαφυγή το 2017 και να κατέθεσε αίτηση πτώχευσης πέρυσι, σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται το PageSix.

«Η μαμά είναι Εβραία και ο μπαμπάς είναι από το Κουβέιτ», είπε ένας φίλος της Nουρ. «Με έναν πατέρα που είναι από το Κουβέιτ, το να έχει ένα παιδί εκτός γάμου, μπορεί να είναι μεγάλη υπόθεση, όσο μοντέρνος κι αν είναι…».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΥΓΕΙΑ

Οι επιζώντες του καρκίνου του μαστού διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο να εμφανίσουν και δεύτερο καρκίνο, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο...