Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κιμ Καρντάσιαν: «Πήγα εκεί και δεν με αναγνώρισε κανείς»

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες της εποχής μας, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει ένα μέρος στο οποίο πήγε πρόσφατα και κανείς δεν την ενόχλησε γι’ αυτόγραφα.

Προσκεκλημένη στο podcast του Jay Shetty, η σταρ των ριάλιτι μίλησε για το πώς είναι να ζεις με τόση φήμη και ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει.

Κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής ρώτησε την Κιμ πότε ήταν η τελευταία φορά που πέρασε απαρατήρητη σε ένα πλήθος.

«Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες κάπου όπου κανείς δεν ήξερε ποια ήσουν;» ρώτησε, προσθέτοντας: «Πότε ας πούμε ήταν η τελευταία φορά που σε ρώτησε κάποιος πώς σε λένε και τι δουλειά κάνεις;».

Η ινφλουένσερ είπε ότι υπήρχε ένα μέρος που κατέχει μια «σημαντική θέση στην καρδιά» της: η Ιαπωνία.

Η ίδια εξήγησε: «Εκεί όλοι έχουν πολύ σεβασμό, και ακόμα κι αν σε αναγνωρίσουν, δεν ζητούν φωτογραφίες. Είναι μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία. Νομίζω ότι είναι σημαντικό. Στην πραγματικότητα δεν ξέρεις εάν σε αναγνωρίζουν ή όχι».

Η Kim, η οποία έχει τέσσερα παιδιά – την Νορθ, εννέα ετών, τον Σεντ, επτά, την Σικάγο, πέντε  ετών και τον Ψαλμ, τεσσάρων χρονών – είπε στον οικοδεσπότη ότι πιστεύει ότι είναι σημαντικό για αυτούς να βιώνουν κάποια κανονικότητα κάθε τόσο.

«Άκου, αγαπώ τη ζωή μου», συνέχισε. «Λατρεύω όλα όσα περιλαμβάνει. Δεν παραπονιέμαι. Αλλά χρειάζεται και λίγη ησυχία, ειδικά για τα παιδιά».

«Μεγάλωσαν βλέποντας κάμερες συνέχεια», προσέθεσε. «Βγαίναμε έξω και θα υπήρχαν παπαράτσι, οπότε πλέον δεν δίνουν καν σημασια σε αυτές».

Ωστόσο, είπε ότι ήταν περήφανη που τα παιδιά της υπερασπίζονται τον εαυτό τους όταν δεν αισθάνονται άνετα με την προσοχή που λαμβάνουν.

Η μεγαλύτερη κόρη της, Νορθ κρατούσε για παράδειγμα μια πινακίδα με τη λέξη «στοπ» γραμμένη πάνω της όταν οι παπαράτσι την τραβούσαν φωτογραφίες σε μια επίδειξη μόδας στο Παρίσι.

«Η κόρη μου είναι πολύ “τσαμπουκάς”», είπε η Κιμ. «Όταν δεν τους θέλει, τους το δείχνει. Χαίρομαι που χρησιμοποιεί τη φωνούλα της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...