Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

OnlyFans: Ο καθηγητής που της έλεγε ότι δεν θα κάνει τίποτα στη ζωή της, τώρα πληρώνει 1.000 δολάρια για να την απολαύσει γυμνή

OnlyFans: Κάποιοι πιστεύουν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Αυτό δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο για την υπόθεση μιας 22χρονης -σήμερα- κοπέλας, η οποία κάνει θραύση στο Onlyfans. Η Ολλανδή που εγκατέλειψε το σχολείο είπε ότι ποτέ δεν «απόλαυσε το σχολείο» καθώς δεχόταν αδυσώπητα εκφοβισμό επειδή είχε «μεγάλα οπίσθια» που προκάλεσε τον όλεθρο στην αυτοπεποίθησή της.

Η κοπέλα νιώθει ικανοποίηση καθώς  ένας από τους καλύτερους πελάτες της είναι ένας καθηγητής της, ο οποίος της είχε πει πληγώνοντάς την πως  ως μαθήτρια ότι «δεν θα έκανε τίποτα στη ζωή της».

Μάλιστα, ο καθηγητής επικοινώνησε μαζί της στην πλατφόρμα, θέλοντας να πληρώσει 1.200 δολάρια για ένα εξατομικευμένο εσώρουχο.

Η σέξι Ολλανδή είπε ότι αρχικά αγνόησε το γεγονός ότι ο καθηγητής ήταν στη λίστα των συνδρομητών της προτού επικοινωνήσει μαζί του.

«Την πρώτη φορά που μου έστειλε μήνυμα, προσπάθησε να συμπεριφερθεί σαν να μην ήταν ο καθηγητής μου» εξήγησε η 22χρονη.

Ωστόσο, «μετά από λίγο, τον ρώτησα ευθέως. Νομίζω ότι ήταν διστακτικός στην αρχή, αλλά αργότερα το παραδέχτηκε». «Το έκανε αυτό στέλνοντάς μου ένα φιλοδώρημα 1.200 δολαρίων για μια σέξι φωτογραφία εσωρούχων – δεν μπορούσα να το πιστέψω!»

Υπήρξε θύμα σχολικού εκφοβισμού

Η Djikmans δήλωσε ότι ο εκπαιδευτικός είναι «τώρα ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές μου» αλλά δήλωσε  ότι οι αρνητικές αναμνήσεις της από τα γυμνασιακά της εξακολουθούν να τη στοιχειώνουν.

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Dijkmans (@veradijkmans)

 

Επανερχόμενη στον καθηγητή της ανέφερε: «Προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, αλλά αναγνώρισα το πρόσωπό του και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο καθηγητής μου στο σχολείο» είπε η Vera Dijkmans στο JamPrime.com, η οποία παρατήρησε τον καθηγητή στη λίστα συνδρομητών της.

«Στην αρχή ένιωσα εξαιρετικά άβολα» πρόσθεσε η ξανθιά καλλονή. «Το βρήκα τόσο συγκλονιστικό γιατί στο σχολείο τον θυμάμαι να ήταν πολύ αυστηρός και ποτέ δεν είχα την εντύπωση ότι του άρεσα ως μαθήτρια, πόσο μάλλον έτσι…».

 

Η Vera Dijkmans παράτησε το λύκειο όταν ήταν 15 ετών. Συνέχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα και ως μοντέλο προτού ενταχθεί στην πλατφόρμα OnlyFans το 2020.

Πλέον, έχει καταφέρει να συγκεντρώνει 360.000 δολάρια το μήνα και είναι μία από τις κορυφαίες εισπράξεις του ιστότοπου – χάρη στους πελάτες που πληρώνουν, όπως ο παλιός της καθηγητής, μεταδίδουν οι New York Post.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί παρελθόν, ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, επιστρέφει στο Κορωπί για να σώσει… ότι σώζεται από...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο εκπρόσωπος των IDF, ταξίαρχος Ντανιέλ Χαγκάρι, δήλωσε την Παρασκευή ότι οι σοροί των ομήρων Σάνι Λουκ, Αμίτ Μπουσκίλα και Ιτζάκ Γκελερέντερ, οι οποίοι...

ΕΛΛΑΔΑ

Στο πρώτο δρομολόγιο των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που δρομολογούνται από την ΟΣΥ ΑΕ στην Αθήνα επιβιβάστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού με μια ανάρτηση του έδωσε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα στους φίλους της ομάδας για την φετινή σεζόν, καθώς...