Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κατερίνα Στικούδη: Δεν φαντάζομαι τη ζωή μου χωρίς τον Βαγγέλη

Έχει το ραβδάκι να μεταμορφώνεται από κορίτσι της διπλανής πόρτας σε ντίβα των τηλεοπτικών σόου και της μουσικής σκηνής. Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία γυναίκα με πολλά και διαφορετικά ταλέντα, που διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Παρουσιάστρια στα backstage του «Just the 2 of us» στον ALPHA, τραγουδίστρια, μητέρα, σύζυγος και εντυπωσιακή γυναίκα, μιλά για τους ρόλους της ζωής της με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Πώς κυλά η τηλεοπτική σεζόν με το «Just The 2 of us»;
Κατερίνα Στικούδη: Οταν είσαι με τον Νίκο (σ.σ.: Κοκλώνη), όλα είναι απρόβλεπτα, δεν λες ποτέ τέλος και ποτέ καλή αρχή! Αυτό βεβαίως είναι πολύ όμορφο, γιατί στις ημέρες μας είναι καλό να γίνονται μεγάλα πρότζεκτ. Το συγκεκριμένο βραδινό σόου είναι ένα μεγάλο πάρτι και δεν νιώθω ότι πηγαίνω για δουλειά. Αισθάνομαι ότι πάω να περάσω καλά με φίλους. Είναι ένα υπέροχο διάλειμμα από αυτά που κάνω όλη την εβδομάδα.

Οταν ήρθε η πρόταση, σε άγχωσε κάτι;
Κατερίνα Στικούδη: Δεν αγχώθηκα γιατί 20 χρόνια στον χώρο νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ότι θα περάσω πολύ ωραία σε αυτή τη δουλειά! Μετά από μία δύσκολη φυσιολογική γέννα, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να με αγχώσει. Στον πρώτο κύκλο, που διένυα τον ένατο μήνα, περισσότερο αγχωνόταν ο Βαγγέλης παρά εγώ (γέλια).

Επιθυμία είναι να συνεχιστεί η συνεργασία σου με την εν λόγω εταιρία παραγωγής και σε άλλα πρότζεκτ;
Κατερίνα Στικούδη: Δεν έχω αυτοπροταθεί ποτέ, δεν έχω αποκαλύψει δημόσια σχέδια και προτάσεις, ακόμη κι αν περνάω πολύ ωραία. Το έχω για γούρι! Θα μείνω στο τώρα, ότι περνάω πολύ ωραία.

Δισκογραφικά τι ετοιμάζεις;
Κατερίνα Στικούδη: Ετοιμάζω πολύ ωραία πράγματα, σόλο, αλλά και ωραίες συνεργασίες που θα κυκλοφορήσουν από τη MINOS EMI της Ελλάδας αλλά και της Γαλλίας. Υπάρχει μία μεγάλη συνεργασία-έκπληξη, για την οποία ανυπομονώ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, αφού δεν έχω πάει Eurovision, θα έρθει η Eurovision σε μένα!

Πλάνα θεατρικά υπάρχουν;
Κατερίνα Στικούδη: Επτά μήνες με την παράσταση «Αντρες με τα όλα τους» ήταν μία μεγάλη, χορταστική σεζόν, μαζί με αυτή τη φανταστική παρέα (Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας, Ντάνιελ Νούρκα, Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Ζέτα Μαστροδούκα, Ζώη Πετράκη). Οσον αφορά στη Θέμιδα Μαρσέλλου, είχα συνεργαστεί μαζί της ξανά στο «Αννι», αυτή ήταν η δεύτερη φορά και πήρα πολλά πράγματα. Εζησα στο πετσί μου τι θα πει να ανεβαίνεις στο σανίδι. Νιώθω τυχερή που ήμουν με αυτούς τους ταλαντούχους ηθοποιούς και ανθρώπους. Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα στο καπάκι, δεν θα ακολουθήσω τα παιδιά στην περιοδεία. Πλέον, το παιδί μου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μου. Παρ’ όλ’ αυτά, ετοιμάζω κάποιες συναυλίες και θα τις ανακοινώσω πολύ σύντομα.

Ολα, τελικά, κυλούν αβίαστα στη ζωή σου, χωρίς άγχος;
Είμαι ευγνώμων, νιώθω τυχερή, πάνω από όλα όμως είμαι εργασιομανής και αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Είναι σημαντικό που η οικογένειά μου είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να είμαι δημιουργική και πάνω από όλα χαρούμενη. Το παιδί μου είναι ένας άνθρωπος που εξελίσσεται, μεγαλώνει, κάθε μέρα που περνάει το βλέπω να αλλάζει και όλο αυτό με συγκινεί. Ακόμη κι αν είναι κουρασμένη, ο Βαγγέλης με ξεκουράζει, είναι υποστηρικτικός και λειτουργούμε ομαδικά και οργανωτικά. Αυτό με βοηθά πολύ.

Ο ερχομός ενός παιδιού άλλαξε τις ισορροπίες;
Μπήκα στον χώρο του θεάματος στα 19 μου, έχουν περάσει χρόνια, έχω ψηθεί, ξέρω τι θέλω, ξέρω ποια είμαι. Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί στον κόσμο αλλάζουν οι ισορροπίες, αλλάζουν τα δεδομένα και δεν έχει καμία σχέση η ζωή πώς ήταν πριν και πώς είναι μετά. Σίγουρα, για εμένα η κάθε γέννηση είναι ένα θαύμα, ειδικά στη σημερινή εποχή που και οι δύο γονείς ασχολούνται με το παιδί (θέλω να πιστεύω). Ο Βαγγέλης έχει αγκαλιάσει τον ρόλο του πατέρα με τον καλύτερο τρόπο και η αλήθεια ήταν κάτι που ήξερα ότι θα συμβεί.

Τελικά, υπάρχει αυτή η στιγμή που λες «είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα»;
Δεν θα μιλήσω για καμπανάκι… Οταν άρχισα να πιάνω το γατάκι μας σαν να το νανουρίζω, μου είπε ο άντρας μου ότι «κάτι βλέπω ότι γίνεται»! Πάντα αγαπούσα τα παιδιά βέβαια, αλλά τώρα είμαι πιο κοντά τους από ποτέ.

Πώς είναι η ζωή με τον Βύρωνα;
Οταν βλέπω τον άντρα που αγαπώ σε μία μικρογραφία, στον γιο μας, το λέω γιατί ο Βύρωνας μοιάζει στον Βαγγέλη, το χάνω το μυαλό μου. Προσπαθώ να κάνω καθημερινά πολλές δραστηριότητες μαζί του, γιατί είναι απολαυστικός και μου δίνει πολύ χαρά. Οποιος θέλει να γίνει γονέας, εύχομαι να ζήσει αυτή τη μαγεία.

Η σχέση με τον Βαγγέλη άλλαξε;
Ενιωθα και νιώθω μεγάλη σιγουριά με τον Βαγγέλη (σ.σ.: Σερίφη). Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον μεγάλο Σερίφη…

Δίνεις σημασία στο κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης λόγω δουλειάς ή σου αρέσουν η διατροφή, η άσκηση;
Πρώτα από όλα αγαπάω τον εαυτό μου. Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι. Ακόμα και όταν ο χρόνος είναι ελάχιστος, λόγω του παιδιού και των υποχρεώσεων, θέλω να νιώθω εγώ καλά, να κοιτάζω τον καθρέφτη και να αισθάνομαι όμορφα. Υπάρχουν μέρες που δεν νιώθω καλά, αλλά υπάρχουν τρόποι να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Οταν είχα γεννήσει, οι πρώτες ημέρες ήθελαν αντοχές από όλες τις απόψεις. Ομως, δεν άφηνα τον εαυτό μου να βαλτώσει. Προσπαθούσα, ακόμη και όταν δεν είχα κάπου να πάω, να βάλω λίγο κονσίλερ (γέλια) και να μην είμαι με τις πιτζάμες όλη μέρα. Ολα ξεκινούν από μέσα μας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

*Από την έντυπη έκδοση ΤΥΠΟΣ TV

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, προειδοποιώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με...

ΔΙΕΘΝΗ

Τα νερά άρχισαν να αποσύρονται από ορισμένους τομείς της νότιας Βραζιλίας, που σάρωσαν πλημμύρες, αποκαλύπτοντας την έκταση των καταστροφών που έχει υποστεί η περιοχή,...

ΥΓΕΙΑ

Οι άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου, σύμφωνα με νέα μελέτη. Ερευνητές με επικεφαλής μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής...