Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Άννα Νικόλ Σμιθ – Κυνήγησε μέχρι θανάτου το American Dream

Το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ «You Don’t Know Me» για την πολυτάραχη ζωή της αείμνηστης Playmate Άννα Νικόλ Σμιθ δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix και, απ’ ό,τι φαίνεται, η ταινία θα θίγει ποικίλες πτυχές της ιστορίας του μοντέλου, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον γάμο της με τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο Τζ. Χάουαρντ Μάρσαλ.

Η Σμιθ -γεννημένη ως Βίκυ Λυν Χόγκαν – πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε ηλικία μόλις 39 ετών, τον Φεβρουάριο του 2007.

Στο αποκαλυπτικό τρέιλερ, διάρκειας 2,5 λεπτών, υπάρχει απόσπασμα μίας συνέντευξης του εκλιπόντος μοντέλου, που ακούγεται να λέει: «Θέλω πολλά χρήματα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα».

Λίγο αργότερα, ένας από αυτούς που της παίρνουν συνέντευξη λέει: «Τότε, γνώρισε τον Τζ. Χάουαρντ Μάρσαλ και έγινε δισεκατομμυριούχος».

Στο τρέιλερ «παρελαύνουν» αποσπάσματα από την οικογενειακή τους ζωή, μεταξύ των οποίων και ένα με τη Σμιθ πίσω από το τιμόνι μιας γουρούνας με τον Μάρσαλ πίσω της. Ένας άλλος σχολιαστής προσθέτει: «Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το πόσο πολύ αγαπούσαν ο ένας τον άλλον».

Η Σμιθ είχε γνωρίσει τον μεγιστάνα του πετρελαίου Μάρσαλ σε ένα στριπτιτζάδικο στο Χιούστον του Τέξας τον Οκτώβριο του 1991, όταν εκείνη ήταν 24 ετών και εκείνος 86.

Οι δυο τους μπήκαν σύντομα σε σχέση, στη διάρκεια της οποίας ο Μάρσαλ προσέφερε αμέτρητα ακριβά δώρα στο μοντέλο, έχοντας ζητήσει το «χέρι» της επίσης αμέτρητες φορές.

Οι δυο τους τελικά παντρεύτηκαν στις 27 Ιουνίου 1994, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι η Σμιθ τον παντρεύτηκε μόνο για τα χρήματα, παρά την επιμονή της ότι τον αγαπούσε και ότι η ηλικία δεν είχε σημασία γι’ αυτήν.

Ωστόσο, 13 μήνες μετά την ημέρα του γάμου τους, ο Μάρσαλ πέθανε σε ηλικία 90 ετών στις 4 Αυγούστου 1995. Λίγο μετά, η Σμιθ ενεπλάκη σε μία πολύ άσχημη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του, καθώς, όσο ζούσε, ο μεγιστάνας της είχε υποσχεθεί προφορικά το ήμισυ της περιουσίας του, η οποία αποτελούνταν από το 16% της Koch Industries, που άξιζε τότε 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Σμιθ εμφανίστηκε στο δικαστήριο να λέει: «Ήταν απλώς ένας υπέροχος άνθρωπος που αγαπούσα βαθιά».

«Ήταν συντετριμμένη από αυτά που έλεγαν τα μέσα ενημέρωσης γι’ αυτήν», ακούγεται να λέει ένας σχολιαστής, αναφερόμενος στα «τσουχτερά» δημοσιεύματα  της εποχής για την Άννα Νικόλ Σμιθ.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα εμφανίζεται περιτριγυρισμένη από δημοσιογράφους και φωτογράφους, στους οποίους λέει: «Ήμουν πολύ γλυκιά μαζί σας και με κοροϊδέψατε».

Το δίλεπτο κλιπ ολοκληρώνεται με διάφορες σκηνές από τη δημόσια και την ιδιωτική ζωή του μοντέλου.

Ένας σχολιαστής ακούγεται να λέει: «Αυτό που βλέπετε δημοσίως είναι μια σεξοβόμβα, αλλά, μακριά από την σκηνή, είναι μια διαφορετική ιστορία. Το να είσαι μαζί της ήταν σαν μια βόλτα με τρενάκι του λούνα παρκ. Η Άννα ήξερε πώς να δουλεύει το κοινό. Τίποτα δεν μπορούσε να τη σταματήσει. Αυτό ήταν που της κόστισε».

Η Σμιθ ήταν μόλις 39 ετών, όταν πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων στις 8 Φεβρουαρίου 2007, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο γιος της Ντάνιελ πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2006 σε ηλικία 20 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών στις Μπαχάμες, μόλις τρεις ημέρες μετά τη γέννηση της αδελφής του Ντάνιελιν, που σήμερα είναι 16 ετών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΥΓΕΙΑ

Οι επιζώντες του καρκίνου του μαστού διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο να εμφανίσουν και δεύτερο καρκίνο, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο...